Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 12:58

Η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου στο 6ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝΗ υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου παραβρέθηκε στο 6ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης Κοζάνης, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου.
Συμμετείχαν 1800 περίπου νέοι και νέες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, εγγυητές της συνέχειας της παράδοσης του Ποντιακού Ελληνισμού.
Η κα Βρυζίδου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γιώργο Παρχαρίδη, ..
με πολλούς Προέδρους Συλλόγων και συνομίλησε με τους νέους από όλη Ελλάδα. Κοινή διαπίστωση υπήρξε από όλους, ότι κάθε ιδέα, κάθε όραμα και η διάσωση της Ιστορίας και της παράδοσης, γίνεται κυρίαρχα μέσα από τους Νέους.
 
Η κα Βρυζίδου δήλωσε, ότι είναι χρέος μας να δουλέψουμε αξιόπιστα και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των νέων, να τους εμπνεύσουμε με ελπιδοφόρα οράματα και να τους ενεργοποιήσουμε με αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Η συμμετοχή του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας «Η Άρδασσα» και ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, αποτέλεσε την εκπροσώπηση της Εορδαίας. Μιας περιοχής με πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα, που στο νέο Δήμο με νέες δυνατότητες και εμπνευσμένους ανθρώπους, μπορεί να δώσει άλλη προοπτική, που αναζητά και στον πολιτιστικό τομέα ο κόσμος της Εορδαίας.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:37