Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 13:09

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ Λ. ΜΑΛΟΥΤΑ

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝΛ. ΜΑΛΟΥΤΑΣΛάζαρος Μαλούτας: «Η σημερινή μέρα είναι για μένα προσωπικά πολύ σημαντική καθώς έχω την τιμή να σας παρουσιάσω τους άξιους και ικανούς ανθρώπους του τόπου μας που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια μας. Ανθρώπους που δεν θα δώσουν μόνο τη μάχη, μαζί με όλους εσάς, αυτού του προεκλογικού αγώνα, αλλά θα είναι παρούσες και παρόντες στη μεγάλη μάχη που έχουμε μπροστά μας από την 1η του Γενάρη. Τους ευχαριστώ όλες και όλους και να είναι σίγουροι πως η συνεισφορά του καθενός θα είναι πολύτιμη όχι μόνο στη μάχη της 7ης Νοέμβρη αλλά και στην καθημερινή μάχη που μας περιμένει μετά.
 Θέλω να είναι πάντα δίπλα μου, όπως θα είμαι και εγώ δίπλα τους, όπως θα είμαστε όλοι μαζί δίπλα σε σας, τους πολίτες του νέου Δήμου, για να ανταποδίδουμε καθημερινά την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε.

Μια εμπιστοσύνη που κερδήθηκε εδώ και χρόνια, μέρα με τη μέρα, καθώς οι πολίτες του σημερινού Δήμου Κοζάνης ξέρουν πως βασίζονται και ακουμπούν σε μια Δημοτική αρχή που δεν υπόσχεται ούτε φοβερίζει, δεν μηδενίζει ούτε απαξιώνει κανέναν, αλλά σχεδιάζει, προγραμματίζει, κερδίζει και υλοποιεί.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ
Ο συνδυασμός της ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το νέο Δήμο Κοζάνης, είναι βεβαίως η συνέχεια της ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, εμπλουτισμένος με νέα και ικανά στελέχη που συνδυάζουν
Εμπειρία και γνώση,
Ενότητα και συλλογικότητα,
Ανανέωση.

Έχει έντονη τη γυναικεία συμμετοχή,
Έχει αντιπροσωπευτικότητα χάρη στη συμμετοχή ανθρώπων απ΄ όλο το νέο Δήμο,
Εκπροσώπηση από κάθε πολιτικό και κοινωνικό χώρο, χάρη στη στήριξη του συνδυασμού μας από πολλές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Είναι όμως πάνω απ΄ όλα ένας συνδυασμός ανεξάρτητων ανθρώπων που συμμετέχουν στην κοινή μας προσπάθεια οδηγούμενοι μόνο από την αγάπη τους για τον τόπο μας.

Είμαι πραγματικά περήφανος γιατί καταφέραμε να συγκροτήσουμε τον καλύτερο συνδυασμό, έναν συνδυασμό που είναι ικανός και άξιος να διοικήσει έναν μεγάλο Δήμο, όπως θα είναι πλέον ο Δήμος μας, σε μια εποχή πραγματικά δύσκολη.
Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους πολίτες ,το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου 2010 στην προεκλογική του ομιλία, ο Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής του συνδυασμού “ΕΝΟΤΗΤΑ” για το νέο Δήμο Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

Ο κ. Μαλούτας περιέγραψε με σαφήνεια τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου τον οποίο και διεκδικεί, ενώ δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί αδιάκοπα για την υλοποίησή τους.

Παράλληλα, παρουσίασε τα μέλη που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το νέο Δήμο Κοζάνης», το οποίο συγκροτείται από παλιά και έμπειρα στελέχη, καθώς και από νέους ανθρώπους με όρεξη για σκληρή δουλειά.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:36