Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 12:40

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

altΣύλληψη τριών (3) ατόμων για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κοζάνη
 
Πρωινές ώρες της 13-10-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθη στην Κοζάνη 31χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) ναρκωτικά χάπια, την κατοχή των οποίων δε δικαιολόγησε, και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα ανωτέρω ναρκωτικά χάπια ο δράστης τα είχε προμηθευτεί πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας από 40χρονη ημεδαπή, έναντι χρηματικού ποσού, η οποία επίσης συνελήφθη. Στη κατοχή της βρέθηκαν κατασχέθηκαν δύο (2) συσκευασίες που περιείχαν άγνωστη ουσία και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Επίσης προέκυψε ότι έτερος 44χρονος ημεδαπός μετέβηκε στην οικία της ανωτέρω δράστιδας προκειμένου να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) δύο (2) συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους ενός (1) γραμμαρίου και

β) τρία (3) διαδερμικά έμπλαστρα, την κατοχή των οποίων δε δικαιολόγησε.

 Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ανωτέρω δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) (46) ναρκωτικά χάπια, η κατοχή των οποίων δε δικαιολογήθηκε

β) το χρηματικό ποσό των (18) ευρώ

γ) μία (1) σφραγίδα ιατρού νοσοκομείου, η νομιμότητα της οποίας ερευνάται.

δ) τρεις (3) πλακέτες εντύπωσης γραμμάτων

ε) μία (1) συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη βάρους (0,5) γραμμαρίων και

στ) σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι δράστες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Σύλληψη τριών (3) ατόμων για διάθεση-διανομή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πτολεμαΐδα
Μεσημεριανές ώρες της 13-10-2010 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνελήφθησαν στην          Πτολεμαΐδα δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 46 ετών αντίστοιχα, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) μία (1) συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (3,4) γραμμαρίων και

β) ένα (1) τσιγαριλίκι, που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (0,4) γραμμαρίων.

 Από την προανάκριση προέκυψε ότι την ανωτέρω ποσότητα κάνναβης οι δράστες την είχαν προμηθευτεί από έτερο 46χρονο ημεδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και σε αποθήκη, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) τσιγαριλίκια, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους ((1,5) γραμμαρίων.    

Οι δράστες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Εξιχνίαση ληστείας στην Κοζάνη

Μετά από πολύμηνες έρευνες, συντονισμένες ενέργειες και κατάλληλη αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού εξιχνιάστηκε η ληστεία, που είχε διαπραχθεί πρωινές ώρες της 28-02-2010 στα Κοίλα Κοζάνης, κατά την οποία ο δράστης εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και με τη απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από 45χρονη ημεδαπή, που εργαζόταν στο κατάστημα, το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ.

Συγκεκριμένα δράστης της ληστείας είναι 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων για επαιτεία και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία στην Κοζάνη
 
Πρωινές ώρες της 13-10-2010 από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης συνελήφθησαν στην Κοζάνη ένας υπήκοος Σερβίας και ένας υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 45 και 66 ετών αντίστοιχα, γιατί κατελήφθησαν να επαιτούν από φυγοπονία και φιλοχρηματία, προκαλώντας τον οίκτο περαστικών, με σκοπό την αποκόμιση χρηματικού οφέλους και να εξωθούν στη επαιτεία ανήλικους συγγενείς τους.

Οι δράστες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 13:11