Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 12:03

ΤΗΝ ΔΕΣΚΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΕΣΚΑΤΗΜε τους κατοίκους της Δεσκάτης βρέθηκε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία Γιάννης Παπαϊορδανίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και τη λαϊκή αγορά της Δεσκάτης όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ..
τονίζοντας πως στόχος είναι ο σχεδιασμός μιας στρατηγικής για την εφαρμογή νέων προτάσεων για την εναλλαγή των καλλιεργειών, οι οποίες θα τονώσουν οικονομικά τον παραγωγό και θα εισάγουν στην αγορά νέα προϊόντα τα οποία θα προσφέρουν στους καταναλωτές προϊόντα με θρεπτική και αρκετές φορές φαρμακευτική αξία κάτι που καθιστά το γεωργικό επάγγελμα αρωγό της κοινωνικής ανάπτυξης και της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.
 
Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε ακόμη τα Δημοτικά Διαμερίσματα Παλιουριά, Δήμητρα και Καρπερό, όπου αναφέρθηκε στην ανάγκη τόνωσης  των παραδοσιακών παραγωγικών τομέων, από τους οποίους χάνονται θέσεις εργασίας και εισοδήματα, που αφορούσαν κατά κύριο λόγο τα χαμηλής οικονομικής στάθμης κοινωνικά στρώματα. (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία) . Ο Υποψήφιους Περιφερειάρχης μίλησε ακόμη για την ανάδειξη των προϊόντων της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας με σύγχρονες διαδικασίες τυποποίησης , όπως τα φασόλια Καστοριάς, και Φλώρινας, τα μανιτάρια Γρεβενών, οι φακές Βοϊου και διάφορα άλλα προϊόντα , με σκοπό τη δημιουργία σταθερού περιφερειακού εισοδήματος, την καταπολέμηση της περιφερειακής ανεργίας, αλλά και την αναστροφή της περιφερειακής μετανάστευσης.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 12:08