Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 15:58

Αλλαγή ''ρόλων'' στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γ. Χιωτίδης ''παρεδωσε'' τα κλειδια στον Τάσο Πολιτίδη

Ο Γ. Χιωτίδης παρέδωσε στο Τάσο Πολιτίδη (βαθος) Ο Γ. Χιωτίδης παρέδωσε στο Τάσο Πολιτίδη (βαθος)

Ο Γ. Χιωτίδης κατα την εναρξη της προεκλογικής εκστρατείας δήλωσε οτι έχει παραιτηθεί απο την τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια με δική του πρόταση (πρίν απο λίγες ημέρες) παρέδωσε τα κλειδια της ΝΕ του κόμματος στον μέχρι τώρα εκπρόσωπο τύπου απο την Πτολεμαϊδα Τάσο Πολιτίδη. Ο κ.Τάσος Πολιτίδης αρχικά συνομιλητής και στην συνέχεια ενθερμος υποστηρικτής και εταίρος της επονομαζόμενης απο πολλά μελη και φίλους του κόμματος και ως ''παραγκα'' της Πτολεμαϊδας''  του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε με πάθος ολες τις αρχικές επιλογές της ''παραγκας''  για την Περιφέρεια. Ο ιδιος παρότι υποψήφιος με τον Δημήτρη Ζαραφίδη στην Πτολεμαϊδα δεν είχε την προτίμηση των ψηφοφόρων και κατέκτησε την εικοστή θέση στο ψηφοδέλτιο με 119 σταυρούς.  Το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Την Τετάρτη 25/06/14 σε συνεδρίαση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης έγινε η εκλογή του νέου Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Συντονιστής εκλέχθηκε το μέλος της ΝΕ Τάσος Πολιτίδης, ο οποίος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, ενώ αναπληρωτής Συντονιστής παραμένει ο ήδη εκλεγμένος Βασίλης Κωνσταντινίδης.
Σε επόμενη συνεδρίαση θα γίνει πλήρης οργανωτική ανάπτυξη της ΝΕ, με αξιοποίηση όλου του πολιτικού δυναμικού και ορισμό υπευθύνων θεματικών, ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μείζονα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα της ΠΕ Κοζάνης.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 09:45