Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 15:16

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Α. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Λ. ΜΑΛΟΥΤΑ

altΟ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
 
Σε προγραμματισμένη επίσκεψή του συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με υπ. Δήμαρχο την κ. Άννα Νανοπούλου σήμερα την 31/10 και ώρα 13.00 στις δημοτικές υπηρεσίες και μάλιστα στην Πολεοδομία του Δήμου βρεθήκαμε μπροστά στο θέαμα υπάλληλος (συμβασιούχος - διαθέτουμε το ονοματεπώνυμο) να σταυρώνει ...
μπροστά στην κάμερα που μας συνόδευε και μπροστά μας ψηφοδέλτια του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για τον νέο Δήμο Κοζάνης» του υπ. Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα με σταυρό στον αντιδήμαρχο κ. Θεοδωρίδη.
 
Όλα τα γραφεία ήταν άδεια , οι εργαζόμενοι ελάχιστοι και η απασχόληση εν ώρα εργασίας ήταν το σταύρωμα των ψηφοδελτίων της δημοτικής Αρχής.
Αυτή είναι η νοοτροπία τους, αυτή είναι η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών στον Δήμο της Κοζάνης , χρησιμοποιούν υπαλλήλους για προεκλογικό αγώνα. Ετσι τον χρησιμοποιούσαν πάντοτε τον Δήμο, έτσι τον αντιλαμβάνονται και τα ίδια εξακολουθούν.

Οι συμπολίτες μας θέλουν τον Δήμο στην Υπηρεσία τους και όχι στην εξυπηρέτηση των εκλογικών αναγκών της δημοτικής Αρχής. ΝΑ ΓΙΑΤΙ η ΑΛΛΑΓΗ δεν είναι απλά αίτημα, αλλά αναγκαιότητα στον ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Η ιδιοκτησιακή τους αντίληψη έχει υπερβεί κάθε όριο. Προσβάλλουν την αξιοπρέπεια θεσμών και δημοτών.

Καταγγέλουμε το γεγονός στον λαό του Δήμου και τα Μ.Μ.Ε., γιατί αυτή η υφέρπουσα συνωμοσία της σιωπής δεν ταιριάζει στο 2010.

Για να παρακολουθήσετε το οπτικοακουστικο υλικό http://www.youtube.com/watch?v=gYMnGcc_5Yk

 
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 14:16