Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 11:48

Λ. ΜΑΛΟΥΤΑΣ: ”ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ”

alt«Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε και θέσαμε ήδη στη διάθεση των πολιτών, το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης, σηματοδοτεί το νέο στο Δήμο Κοζάνης και περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια και ακρίβεια την αναπτυξιακής μας πορεία». Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας στις ομιλίες που πραγματοποίησε συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Τοπικές Κοινότητες του νέου Δήμου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το νέο Δήμο Κοζάνης» ανέλυσε το τι προβλέπει το πρόγραμμα για κάθε περιοχή, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ισόρροπη ανάπτυξη όλων και να διαμορφωθούν οι απαραίτητες συνθήκες που θα απαντούν στα προβλήματα και τις ανησυχίες, κυρίως, των νέων ανθρώπων που διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο.

«Νοιαζόμαστε για τους νέους», υπογράμμισε ο κ. Μαλούτας. «Και το ότι νοιαζόμαστε απεικονίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρόγραμμα που εκπονήσαμε, το οποίο δίνει απαντήσεις κυρίως στα δικά τους ερωτήματα.

Νοιαζόμαστε για τον κάθε πολίτη αυτού του τόπου. Στη δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας για να κερδίσουμε και να κατοχυρώσουμε όλα όσα μας αξίζουν, βάζουμε μπροστά τη γνώση και την εμπειρία μας, την πίστη μας στο θεσμό της αυτοδιοίκησης και τη μεταρρύθμιση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και την αγάπη μας για τον τόπο.

Πάνω απ΄ όλα όμως βάζουμε την αποδεδειγμένη ικανότητα μας να κερδίζουμε πολλά περισσότερα απ΄ όσα μας προσφέρονται, να εξασφαλίζουμε πόρους από κάθε διαθέσιμη πηγή, στοιχείο που δεν είναι απλώς χρήσιμο στην εποχή που βρισκόμαστε αλλά απολύτως απαραίτητο. Στοιχείο που θα καθορίσει το μέλλον του νέου μας Δήμου».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 11:51