Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:17

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥΤΑΚΙΔΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

altΣΤΕΛΕΧΗ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ» ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΠΟΥΤΑΚΙΔΗ 

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ» κ. Κώστας Πουτακίδης παραχώρησε κοινή συνέντευξη τύπου με την επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κ. Άννα Νανοπούλου παρέχοντας της ανοικτή στήριξη για τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών.

Η έκπληξη μας ξεκινά απ΄ το γεγονός ότι μόλις προχθές στη σύσκεψη του συνδυασμού μας αποφασίσαμε ομόφωνα να κρατήσουμε ουδέτερη στάση, καλώντας τους ψηφοφόρους και τους φίλους μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, για να διατηρήσουμε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού μας, τον οποίο πρώτος, υποτίθεται πως, υπερασπιζόταν ο ίδιος ο κ. Πουτακίδης.

Τελικά τι ισχύει; Ο συνδυασμός μας, στη δημιουργία του οποίου ο κ. Πουτακίδης πρωτοστάτησε και εμείς συνταχθήκαμε πιστεύοντας στα όσα διακήρυττε, είναι ανεξάρτητος ή θα άγεται και θα φέρεται ανάλογα με τις κομματικές δεσμεύσεις του ίδιου;

Λυπούμαστε πολύ γι΄ αυτή την απαράδεκτη τακτική του κ. Πουτακίδη που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ο ίδιος έγραφε δύο μήνες πριν τις εκλογές, και δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο, περί «αποτυχημένων συνταγών του παρελθόντος».

Εμείς όμως ενδιαφερόμαστε πραγματικά για το μέλλον και αυτό μας επιβάλει να τηρήσουμε το λόγο και τη δέσμευση μας και να ψηφίσουμε κατά συνείδηση.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΚΑΡΜΑΖΗ ΑΓΝΗ

ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΚΡΥΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΗΜΟΝΙΑΡΗΣ ΖΗΣΗΣ

ΧΑΤΖΗΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΑ

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:29