Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 14:47

Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΕΜΠΜΕ

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Κασαπίδης«Ο εμπαιγμός και η υποκρισία της Κυβερνήσεως προς τους Έλληνες αγρότες, για ακόμα μία φορά, αποκαλύπτεται.
 
Ενώ η προηγούμενη υπουργός κ. Μπατζελή ανακοίνωσε το καλοκαίρι ότι “…το αγροτικό ΤΕΜΠΜΕ έχει ήδη εγκριθεί και ενεργοποιείται το Σεπτέμβριο του 2010…”, με δική μας ερώτηση αποκαλύψαμε..
έγγραφη διαβεβαίωση του Επιτρόπου Γεωργίας της Ε.Ε. κ. Ciolos για τη μη υποβολή προς την Ε.Ε. Ελληνικού αιτήματος συγχρηματοδότησης του ΤΕΜΠΜΕ αγροτών, όπως θα μπορούσε η Ελληνική κυβέρνηση να πράξει.
 
Η αποκάλυψή μας αυτή επιβεβαιώνεται από την απάντηση του ΥπΑΑΤ στη σχετική μας ερώτηση (5767/2-11-2010), σύμφωνα με την οποία το υπουργείο παραδέχεται ότι η διαδικασία ενεργοποίησης του ΤΕΜΠΜΕ αγροτών βρίσκεται στο στάδιο της άτυπης διαβούλευσης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σημειώνοντας ότι “δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης των αγροτών μέσω του ΤΕΜΠΜΕ, χωρίς να υπάρχει σχετική κοινοποίηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή γιατί σ’ αυτή την περίπτωση οι δαπάνες κρίνονται ως μη επιλέξιμες”.
Μία ακόμα, λοιπόν, προεκλογική εξαγγελία του ίδιου του Πρωθυπουργού διαψεύδεται από την ίδια την Κυβέρνησή του και μάλιστα δύο φορές.
Μέσα σ’ ένα χρόνο, οι Έλληνες αγρότες διαπίστωσαν ότι όλα όσα τους έταξαν ήταν κάλπικα γιατί οι άνθρωποι που τους τα υποσχέθηκαν δεν έχουν πίστη και όραμα για την Ελλάδα».
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 14:53