Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 11:14

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

altΑστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνελέλαβαν στην Κοζάνη τρείς άνδρες ηλικίας 17, 22 και 21 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης , διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και παράβαση Ν. περί όπλων.
Συγκεκριμένα, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: α) τέσσερα (4) διαρρηκτικά εργαλεία,
β) δύο (2) κατσαβίδια και
γ) ένα (1) μαχαίρι κουζίνας με μήκος λάμας (15) cm.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες, μαζί με έτερο άγνωστο δράστη, ο οποίος αναζητείται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με αποκλειστικό σκοπό τη διάπραξη κλοπών οικιών και τον προσπορισμό σε αυτούς οικονομικού οφέλους. Η δράση τους ήταν διαρκής και οι ρόλοι τους διακριτοί και κατανεμημένοι.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι από 17:00΄ έως 23:30΄ ώρα της 05-12-2010 οι δράστες διέπραξαν δύο (2) κλοπές οικιών, δύο (2) απόπειρες και μία (1) κλοπή πινακίδων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην Κοζάνη και στη Σιάτιστα. Επίσης, εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες υποθέσεις κλοπών.
Οι δράστες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Επίσης από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθη σε περιοχή της Κοζάνης 35χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) ναρκωτικά χάπια.
Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Τέλος από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Α.Δ. Κοζάνης συνελήφθη στην Κοζάνη 45χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (8,7) γραμμαρίων.
Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 11:22