Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 09:31

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

altΟι δύο φοιτητικοί σύλλογοι ενημερώθηκαν αρχικά για τη συνάντηση της 5μελούς επιτροπής με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής στο γραφείο του την Τρίτη το μεσημέρι. Στη συνέχεια καθηγητές των τμημάτων εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με το μέλλον του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ενημερωθήκαμε για τις αντίστοιχες συναντήσεις στο Τ.Ε.Ε. και στην Ε.Λ.Μ.Ε. Έπειτα κατατέθηκαν οι εργασίες των επιτροπών προς συζήτηση και ψήφιση από την Γενική Συνέλευση. Ακολούθησε η κατάθεση των προτάσεων και η ψήφιση αυτών.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση και ανάλυση κάθε πρότασης που κατατέθηκε από τα μέλη των δύο Φοιτητικών Συλλόγων αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Συνέχιση της κατάληψης μέχρι και τη Δευτέρα 13/12, για να μπορέσουν να δουλέψουν οι επιτροπές, και προγραμματισμός Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 13/12 για την ενημέρωση των εργασιών των επιτροπών και λήψη αποφάσεων με βάση τα νέα δεδομένα.

Συγκρότηση επιτροπής προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους τοπικούς φορείς για εξέταση της βιωσιμότητας του Πανεπιστημίου στην Κοζάνη και έλεγχος της δυνατότητας εξασφάλισης κονδυλίων από αυτούς.

Σύνταξη επιστολής με τις θέσεις μας στο Υπουργείο Παιδείας και επικοινωνία με το Συνήγορο του πολίτη.

Αποστολή επιτροπής στην αυριανή Συνέλευση των καθηγητών.

Λειτουργία της γραμματείας την Παρασκευή 10/12 για δύο ώρες .





Αύριο Πέμπτη 9/12 θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών των επιτροπών, η συνέλευση του συντονιστικού κατάληψης στο αμφιθέατρο του Τ.Μ.Μ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 09:40