Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 15:53

Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ

altΣτο Δήμο Αιανής βρέθηκε το τριήμερο 4,5 & 6 Δεκεμβρίου 2010 η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ύστερα από πρόσκληση του Δήμου και του Συλλόγου Γυναικών Αιανής.
Σε μια προσπάθεια ισότιμης πρόσβασης σε έλεγχο όλων των γυναικών της χώρας, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μετά από μια γενναία χορηγία και συνεχή υποστήριξη ..
της εταιρείας καλλυντικών AVON κατασκεύασε μια πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα μαστογράφου που περιοδεύει σε ολόκληρη τη χώρα δίνοντας το δικαίωμα της δωρεάν εξέτασης σε όλες τις γυναίκες.
Μοναδικός σκοπός των επισκέψεων της μονάδας είναι η διευκόλυνση εκείνων των γυναικών που ζουν στην ελληνική ύπαιθρο και λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων άλλα και άλλων δυσκολιών αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο.
Η κινητή μονάδα μαστογράφου με σταθμό την έδρα του Δήμου την Αιανή, εξέτασε σε σύνολο 169 γυναίκες ηλικίας 40 έως 70 ετών, στις οποίες διανεμήθηκε και έντυπο υλικό ώστε να ενημερωθούν όλες οι γυναίκες για τον καρκίνο του μαστού.
Ο Δήμος Αιανής και ο Σύλλογος Γυναικών Αιανής μένοντας ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα υπόσχονται να φέρουν και την επόμενη χρονιά την κινητή μονάδα μαστογράφου γιατί με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο μειώνονται οι αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένεια
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2010 15:59