Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 14:11

ΠΡΩΤΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ Β΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

altΤο τριήμερο 10 – 11 – 12 Δεκεμβρίου διεξήχθη το Β΄ πανελλήνιο κύπελλο Tae-kwon-do, όλων των κατηγοριών όπου συμμετείχαν 700 αθλητές απ’όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής και τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae-kwon-do και του Δήμου Πολυγύρου.
Ο σύλλογος της πόλης μας, Μακεδονική Δύναμη, έκανε πολλή καλή παρουσία, συμμετείχε με 9 αθλητές εκ των οποίων οι 8 απέσπασαν μετάλλιο.
Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησε 6 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια και μάλιστα κατέκτησε για μια ακόμη φορά το κύπελλο της πρωτιάς, στην κατηγορία των ανδρών.
Τα χρυσά μετάλλια πήραν οι αθλητές :
ΠΡΑΣΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ -54 kg, ανδρών
ΜΕΧΤΕΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - 63 kg, ανδρών
ΔΙΑΦΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ - 74 kg, ανδρών
ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ - 80 kg, ανδρών
ΤΖΕΛΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ -59 kg, εφήβων
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ +78 kg, εφήβων
Και τα αργυρά μετάλλια οι :
ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 45 kg, παίδων
ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 53 kg, παίδων
Για 7η χρονιά η Μακεδονική Δύναμη κατακτά το κύπελλο μαζί με τα πανελλήνια πρωταθλήματα και εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής σύλλογος, γεγονός που φανερώνει την αξία αλλά και την μακροχρόνια πορεία του συλλόγου. Αποδεικνύει περίτρανα πως όλα αυτά τα χρόνια προετοιμασίας και σκληρής προπόνησης αποφέρουν καρπούς!
Οι δύο αθλητές του συλλόγου μας, Τζέλλος Νίκος και Μεχτερίδης Στέλιος, αναχώρησαν για την Μαδρίτη της Ισπανίας όπου θα φιλοξενηθούν για δύο εβδομάδες από την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Στόχος αυτής της ‘‘επίσκεψης’’ είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει των εθνικών τους υποχρεώσεων. Άλλωστε η Ισπανία είναι μία ομάδα που ξεχωρίζει στο παγκόσμιο στερέωμα του Tae-kwon-do οπότε ο προπονητής των αθλητών, κύριος Αλμασίδης Χρήστος έκρινε σκόπιμη την προετοιμασία τους με τους διεθνείς της Ισπανίας.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 14:19