Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 18:31

Ορκίστηκε δήμαρχος Εορδαίας η Π. Βρυζίδου

Τέλος εποχής για τον Γρ. Τσιούμαρη, αυλαία για την Π. βρυζίδουΓ. Δακής και Π. Κουκουλόπουλος στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου ΕορδαίαςΗ ορκωμοσία της νέας δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου, των δημοτικών και τοπικών συμβούλων έγινε το πρωί στην Πτολεμαϊδα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος, ενώ πολιτική ορκωμοσία έκαναν οι σύμβουλοι Β. Στεργίου και Δημοσθένης Μουμουλίδης.

Μετά την ορκωμοσία η κ. Βρυζίδου τόνισε «Μια νέα πορεία ξεκινάει ο νέος δήμος Εορδαίας. Για να πετύχει το εγχείρημα πρέπει να δουλέψουμε όλοι σωστά, καθώς για πρώτη φορά η αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε τόσο δύσκολη συγκυρία και οι νέες δημοτικές αρχές καλούνται να λειτουργήσουν στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο. Ξεκινάμε από την 1η Ιανουαρίου για να οργανώσουμε το νέο δήμο. Αυτό σημαίνει για μας τεράστια ευθύνη, καθώς δεν έχουμε το περιθώριο να μην πετύχουμε.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάζαρος Λωτίδης ευχήθηκε στη δήμαρχο και στο νέο δημοτικό συμβούλιο να επιτευχθούν οι στόχοι και πρόσθεσε «από την πλευρά μας θα τιμήσουμε την ψήφο του λαού στο ακέραιο, όπου χρειαστεί θα στηρίξουμε τη δημοτική αρχή, αλλά όπου κρίνουμε ότι οι αποφάσεις δεν προωθούν το συμφέρον του τόπου σίγουρα θα απαντήσουμε με τις δικές μας τεκμηριωμένες προτάσεις».
Ο επικεφαλής της παράταξης “Εορδαία Τσιούμαρης” και απερχόμενος δήμαρχος Γρηγόρης Τσιούμαρης ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή, ενώ η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κική Στεργίου τόνισε «είμαστε η παράταξη που θα σταθούμε αγωνιστικά αποκαλύπτοντας τα πάντα για να μπορέσει ο κόσμος να αποφύγει τα ψευτοδιλήμματα», ενώ για μια ακόμα φορά δήλωσε την αντίθεση της παράταξής της στον Καλλικράτη.

Παρόντες ήταν ο Νομάρχης και νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Κοζάνης Γ. Δακής, οι βουλευτές Π. Κουκουλόπουλος και Αλ. Αθανασιάδης, πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος πολιτών.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας αποτελούν οι:
Βασιλειάδης Γεώργιος
Σιδηρόπουλος Σοφοκλής
Τζιούμαρης Θωμάς
Μπίγγας Στέφανος
Τσολακίδης Ισαάκ
Ασπράγκαθος Ιωάννης
Ελευθεριάδης Νικόλαος
Κρυσταλλίδου Θεοπίστη
Λόφτσαλης Απόστολος
Τσαγκαλίδης Δημήτριος
Καμπούρης Γεώργιος
Καραίσκος Γεώργιος
Χατζόπουλος Απόστολος
Κεσκερίδης Χρήστος
Παναγιωτίδης Χαράλαμπος
Τραχανάς Δημήτριος
Απαζίδου Σοφία
Ανδρονικίδου Ιωάννα
Καλαϊτζόπουλος Απόστολος
Κουσίδης Νικόλαος
Λωτίδης Λάζαρος
Ουζουνίδης Βασίλειος
Ιωσηφίδου-Κωνσταντινίδου Πελαγία
Κωτσίδης Γεώργιος
Τσιλφίδης Αναστάσιος
Καρανάκη Ελισάβετ
Φραγκουλίδης Σταύρος
Τογρίδης Στυλιανός
Τσιούμαρης Γρηγόρης
Σαουλίδης Αβραάμ
Ανδρεάδης Κωνσταντίνος
Καϊδης Απόστολος
Στεργίου Βασιλική
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 19:35