Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 11:06

Κατάληψη διοδίων Πολυμύλου Κοζάνης

altΤην Παρασκευή στις 24/12/2010 παραμονή Χριστουγέννων και ώρα 16:10  για δυο περίπου ώρες μέχρι τις 18:00, η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων  Δυτικής Μακεδονίας ενάντια στα διόδια, σε συνεργασία με το πανελλαδικό συντονιστικό, τους συλλόγους ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης Δυτικής Μακεδονίας και τη συμμετοχή του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» προχωρήσαμε σε κατάληψη των διοδίων του Πολυμύλου ..
Κοζάνης, σηκώνοντας τις μπάρες και αφήνοντας ελεύθερη την διακίνηση των οχημάτων χωρίς την καταβολή των διοδίων, μοιράζοντας έντυπο υλικό στους διερχόμενους οδηγούς, ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις  και τις δράσεις μας, με απαίτηση μας την κατάργηση  των διοδίων σε ολόκληρο το εθνικό δίκτυο της χώρας και σύνθημα μας: "ελεύθεροι δρόμοι παντού και για όλους".
    Οι διερχόμενοι οδηγοί περνούσαν με επευφημίες, χειροκροτήματα, κορνάροντας και σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σήμα τις νίκης, δείχνοντας την συμπαράστασή τους στον αγώνα μας.
    Η συμμετοχή των πολιτών στο κάλεσμα μας  ήταν μεγάλη και συγκινητική και ξεπέρασε κάθε αρχική μας πρόβλεψη.
   Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε ανοιχτή αμεσοδημοκρατική συνέλευση που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 5.00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης για να καθορίσουμε τον αγώνα την παραπέρα δράση μας και την εκλογή Συντονιστικού Οργάνου.
    Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να στελεχώσουν τις επιτροπές αγώνα σε όλη την Ελλάδα, και να δημιουργήσουν  νέες επιτροπές αγώνα σε κάθε πόλη και γειτονιά.
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 11:20