Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2011 07:10

ΚΑΝΟΥΝ ''ΠΑΙΧΝΙΔΙ'' ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕ;

altτου ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΑΒΑalt
Την παρασκευή το μεσημέρι ο Γ. Κίρκος λίγο πριν παραδώσει το γραφείο του στο Γ. Δακή περίμενε με αγωνία να φθάσουν τα χέρια του δυο εκθέσεις. Μια έκθεση από τους ειδικούς εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Οικονομικών και μια άλλη από το υπηρεσιακό-πειθαρχικό συμβούλιο, που συνεδρίασε την προηγουμένη για τον εντοπισμό διοικητικών παρατυπιών υπαλλήλων της διαχειριστικής αρχής, στην υπόθεση των ΕΔΕ που βρίσκεται ήδη στο εισαγγελέα Κοζάνης.

Ο Γ. Κίρκος παρέλαβε την έκθεση για την υπόθεση του Γράμμου, που διαβίβασε αμέσως στον εισαγγελέα Κοζάνης. Περίμενε, αλλά μάταια την άλλη έκθεση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου για την υπόθεση της ΕΔΕ. Και όπως φαίνεται από «κωλυσιεργία» της ίδιας της επιτροπής, η έκθεση δεν θα παραδοθεί στον Γ. Κίρκο. Ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί έως ώρας είναι, «τελικά το περίφημο έγγραφο του πειθαρχικού οργάνου σε ποιον θα παραδοθεί; στον Γ. Δακή που είναι ο αιρετός της Περιφέρειας η στην κρατική γενική γραμματέα κ. Γεωργακοπούλου που εδρεύει στα Ιωάννινα; Η απάντηση έχει την δική της σημασία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2011 23:34