Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011 15:00

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

 Λ. Μαλούτας και Δ. Παπαϊωάννου στο φράγμα του Ιλαριωνα
Ενημερωτική επίσκεψη στο φράγμα του Ιλαρίωνα και στο Παλαιόκαστρο Καισαρειάς, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.
Κατά την επίσκεψή του στο φράγμα του Ιλαρίωνα, ο Λ. Μαλούτας ενημερώθηκε από τον διευθυντή κ. Παπαϊωάννου για όλες τις συνιστώσες του έργου που αφορούν στο φράγμα, τον υδροηλεκτρικό σταθμό, τις απαλλοτριώσεις, ...

καθώς και το πρόγραμμα προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς. Επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην μελέτη αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου, έπειτα από τις τεράστιες αμμοληψίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διαδικασία κατασκευής του φράγματος. Τέλος, ο Δήμαρχος Κοζάνης ξεναγήθηκε από τον διευθυντή στις εγκαταστάσεις του φράγματος και του σταθμού.

Με το πέρας της επίσκεψής του στο φράγμα, ο κ. Μαλούτας μετέβη στην Καισαρειά και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Παλαιόκαστρο, όπου και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Καρανάνο, σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται για την αποκάλυψη των βεβαιωμένων εδώ και 50 χρόνια αρχαιοτήτων.

 Σχολιάζοντας την επίσκεψή του στο φράγμα του Ιλαρίωνα και την Καισαρειά, ο Δήμαρχος Κοζάνης, επεσήμανε πως η ανάπτυξη της παραλίμνιας περιοχής αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για το Δήμο Κοζάνης, καθότι μπορεί να αποτελέσει, σε συνδυασμό με άλλες δράσεις, την βάση για την εναλλακτική ανάπτυξη της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011 15:21