Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 07:10

Ένα το πρόβλημα, δύο οι συγκεντρώσεις αλλά με παρατράγουδα κατά την χθεσινή απεργία στην Κοζάνη

     οι Επαγγελματοβιοτέχνες του Ν. Κοζάνης                      
Η απεργία μπορεί να γίνεται για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης - τουλάχιστο23022011003ν έτσι ισχυρίζονται τα συνδικάτα όλων των αποχρώσεων - χρειάστηκαν όμως δυο συγκεντρώσεις και τέσσερα διαφορετικά μπλόκα για να μιλήσουν για τα ίδια προβλήματα των εργαζομένων των επαγγελματοβιοτεχνών και των εμπόρων.

Το Εργατικό κέντρο Κοζάνης μαζί με την ΑΔΕΔΥ έκαναν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και με μια πολυπληθής ομάδα από το Σύνδεσμο Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Κοζάνης μαζί με το σύνδεσμο των υδραυλικών. Μάλιστα ζήτησαν το λόγο για να μιλήσουν στην συγκέντρωση και οι εκπρόσωποι του Εργατικού κέντρου και της ΑΔΕΔΥ, δεν τους τον έδωσαν. Ισχυρίστηκαν ότι το αίτημα δεν υποβλήθηκε εγκαίρως. Δημιουργήθηκε προς στιγμήν ένταση, με τους επαγγελματοβιοτέχνες να αναρωτιούνται για την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης. Ο πρόεδρος του Συνδεσμου και δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης Κ. Κυριακίδης, κατήγγειλε το γεγονός σημειώνοντας ότι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές συμπεριφέρονται προσβλητικά απέναντι σε επαγγελματικές ομάδες που δεν είναι της αρεσκείας τους ούτε του χεριού τους.

23022011Το ΠΑΜΕ έκανε ξεχωριστή συγκέντρωση στο τέλος του πεζόδρομου της πόλης ενώ στην πορεία που ακολούθησε προς την παλιά νομαρχία υπήρξαν τέσσερα διαφορετικά μπλοκ. Αυτό του Εργατικού κέντρου- Αδεδυ, του Παμε, της Εργατικής αλληλεγγύης και των Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Κοζάνης.

Η συγκέντρωση και η πορεία παρ'ότι έγινε υπό βροχή ήταν από τις καλύτερες και τις μαζικότερες των τελευταίων χρόνων.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 11:39