Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 08:38

Απάντηση του Δήμου Βοϊου στη στήλη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κύριε Κουταβά,

Η Δήμαρχος Βοΐου δεν κατέβηκε στην Αθήνα για το «μπουφέ του Υπουργείου» όπως της καταλογίζεται στο σχόλιό σας. Βρέθηκε στη συνάντηση της Υπουργού Παιδείας, με ΟΛΟΥΣ τους δημάρχους της χώρας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τις συγχωνεύσεις των σχολείων. Αν κατά τη γνώμη σας ...

δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί, προκειμένου να μην περάσει καν ούτε μπροστά από τον οποιοδήποτε μπουφέ, είναι άποψη την οποία σεβόμαστε αλλά θα μας επιτρέψετε να διαφωνούμε. Η Δήμαρχος έδωσε το παρόν εκεί ως όφειλε τηρώντας το θεσμικό ρόλο τον οποίον της έδωσε ο λαός του Βοΐου.

Όσο για το κλείσιμο των σχολείων τη Δευτέρα, σας καλούμε να ρίξετε μια καλύτερη ματιά σε όλες τις παραγράφους της ανακοίνωσής μας. Η κίνηση ήταν εντελώς συμβολική, από ένα Δήμο που όλο αυτό το διάστημα έχει εκδηλώσει την αντίθεσή του σε μορφές κινητοποίησης που αναγκάζουν τους μαθητές να χάνουν έστω και μία ώρα από την εκπαιδευτική τους δραστηριότητα.

Σχόλιο απο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Η δουλειά των δημάρχων και των εκλεγμένων δημοτικών συμβουλίων δεν είναι να χρησιμοποιούν τα σχολεία ως προμετωπίδα για καθε είδους, δίκαιο η άδικο αίτημα που έχει η τοπική κοινωνία. Με την ίδια ''ελαφρότητα'' που εκλεισε ο δήμος τα σχολεία γιατί η κ. Π. Ορφανίδου παρακολούθησε την ενημερωτική συνάντηση στο Υπουργείο παιδείας, έκλεισαν και πάλι τα σχολεία στην Σιάτιστα και αλλού γιατι έριξε τρεις πόντους χιόνι. Τα σχολεία και η εκπαίδευση γενικότερα είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να αντιμετωπίζονται με ευκαιριακό και επιπόλαιο τρόπο.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 09:00