Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 07:35

Με καταγγελίες κατά των διευθυντών της εκπαίδευσης κλιμακώνει τον αγώνα ενάντια στις συγχωνεύσεις ο Δήμος Γρεβενών

Με καταγγελίες ενάντια στους διευθυντές εκπαιδευσης έληξε η χθεσινή κινητοποίηση στα Γρεβενά ενάντια στις συγχωνεύσεις των σχολείων.οι οργανωτές θα βρεθούν και θα διαδηλώσουν σήμερα στην Κοζάνη στα γραφεία της περιφερειακής διεύθυνσης. ενω την Δευτέρα θα κλείσουν συμβολικά το μεσημέρι την Εγνατία οδό στο ύψος της Μυρσίνας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή αγώνα  εχει ως εξής: 

Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας.
• Συμμετέχουμε στην διαμαρτυρία των καθηγητών και γονέων της Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου στην Κοζάνη στα γραφεία της περιφερειακής διεύθυνσης.
• Κλείνουμε συμβολικά για μία ώρα την Εγνατία, στον κόμβο της Μυρσίνας, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι.
• Καλούμε εκ νέου το Υπουργείο Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, αν επιθυμεί να αφουγκραστεί την αγωνία της κοινωνίας μας και το πρόβλημα που δημιουργείται από τις ανιστόρητες και προκλητικές εισηγήσεις, να συγκροτήσει υπηρεσιακό κλιμάκιο, που θα επισκεφθεί το Δήμο μας και θα συμμετέχει σε σύσκεψη, όπου θα τεθούν τα ζητήματα επί τάπητος, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Αν αυτό δεν συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα τότε θα προβούμε σε επ' αόριστον κλείσιμο της Εγνατίας οδού. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΝΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Δήμου Γρεβενών, και αντιδρών τας στην ανιστόρητη και προκλητική απόφαση για κατάργηση σχολικών μονάδων στην περιοχή μας, ενώσαμε σήμερα τις φωνές μας, τις φωνές του αδάμαστου και περήφανου Γρεβενιώτικου λαού που σήμερα με την μαζική συμμετοχή του απάντησε με αποστομωτικό τρόπο στους «κηδεμόνες» και στους γραφειοκράτες που θέλουν να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς.
Διαδηλώνουμε και εκφράζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις τα ακόλουθα:
-Είμαστε ενάντια σε οποιοδήποτε κλείσιμο σχολείου στο Δήμο Γρεβενών.
-Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παγερή και προκλητική στάση των αρμοδίων του Υπουργείου Παιδείας, που υποδέχτηκαν αδιάφορα την καθολική καταδίκη της κοινωνίας μας στις επιχειρούμενες καταργήσεις, όπως εκφράστηκε μέσα από την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου και των κατά τόπους φορέων , συλλόγων και πολιτών.
Συμπαραστεκόμαστε και υποκλινόμαστε στο κάλεσμα της νεολαίας μας για ενεργή αντίσταση στις μεθοδεύσεις που κονιορτοποιούν το όραμά της για ουσιαστική και ανεμπόδιστη πρόσβαση στη γνώση και στη δημιουργία.
-Κοινοποιούμε προς όλους όσους έχουν ανάμιξη σ' αυτούς τους ύπουλους και αντικοινωνικούς σχεδιασμούς, ότι αυτή η πρωτοφανής συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή. Θα νιώσουν στο πετσί τους τη γενναία και κλιμακούμενη αντίσταση ενός λαού που όταν νιώσει την αδικία υπερβαίνει τις δυσκολίες και θριαμβεύει.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.
ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 09:24