Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 22:17

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝΣυνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση είχαν σήμερα στις 18:00 στην Αθήνα αντιπροσωπεία Βελβεντινών με επικεφαλή τον πρόεδρο της Μ.Κ.Ο «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού»,  Μανώλη Στεργίου και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού, της Νεολαίας Βελβεντού και της Κίνησης Γυναικών Βελβεντού.

Η συνάντηση η οποία έγινε παρουσία των τριών τοπικών κυβερνητικών Βουλευτών (Π. Κουκουλόπουλος, Α. Αθανασιάδης και Γ. Βλατής) διήρκησε περί την μία ώρα και αφορούσε το πάγιο αίτημα της Βελβεντινής κοινωνίας για αυτόνομη παρουσία του Δήμου Βελβεντού στον αυτοδιοικητικό χάρτη.

Ο κ. Ραγκούσης άκουσε τους τρεις βουλευτές οι οποίοι στήριξαν τις θέσεις της αντιπροσωπείας και το αίτημα της και αφού του παρατέθηκαν τα επιχειρήματα από πλευράς των Βελβεντινών αντιπροσώπων, αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες και την σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Βελβεντού, ενώ στάθηκε και στην αξιοθάυμαστη επιμονή της Βελβεντινής κοινωνίας στο αγώνα με αίτημα έναν ανεξάρτητο Δήμο.

Παρ' όλα αυτά επισήμανε πως η χρονική συγκυρία δεν ενδείκνυεται για κάποια αλλαγή στο εν λόγω νόμο, αφού λόγω του σύντομου χρόνικού διαστήματος της εφαρμογής του μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει ακόμα ασφαλή αξιολόγηση της πορείας του Καλλικράτη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 01:45