Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 14:20

Ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού σχετικά με την επιστολή της επιτροπής νεολαίας

Ο Δήμος Σερβίων-Bελβεντού σχετικά με την επιστολή της επιτροπής νεολαίαςΜε αφορμή την επιστολή που απέστειλε μια επιτροπή νεολαίας στον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού (με χωρική ευθύνη στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού) κ. Νίκο Λαζαριώτη και στην οποία τον καλεί να μην παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Βελβεντό, αντί απαντήσεως ..

επισημαίνονται τα παρακάτω:

 

Γίνεται κατανοητό ως ένα βαθμό, ο υπερβάλλων ζήλος με τον οποίο κάποιοι δίνουν τον αγώνα για την διατήρηση της διοικητικής αυτονομίας του Βελβεντού.

Δεν μπορεί όμως να γίνει αποδεκτό το περιεχόμενο και το ύφος της επιστολής που πιστεύουμε ότι αδικούν την κοινωνία του Βελβεντού στο σύνολό της.

Πρέπει επίσης να γίνει αντιληπτό σε όλους ότι οι δύο κοινωνίες, έστω και αν δεν ρωτήθηκαν, είναι συνταξιδιώτες στο ίδιο μακρύ, απρόβλεπτο αλλά ταυτόχρονα ωραίο ταξίδι της ζωής και της συνύπαρξης.

Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα συναντηθούν σε κοινούς αυτοδιοικητικούς αγώνες για την πρόοδο και την προκοπή αυτού του τόπου, που τόσο αγαπάμε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 18:01