Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 19:50

ΚΚΕ: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση!


100303_kkeΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ  13:00 ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Αυτοί που επιτίθενται στον Λιβυκό Λαό είναι οι ίδιοι που τσακίζουν με πρόσχημα την καπιταλιστική κρίση εμάς και τις οικογένειες μας, που φέρνουν το μνημόνιο διαρκείας, που φέρνουν το νόμο πλαίσιο, που καταργούν δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις, που στήνουν επικίνδυνα παιχνίδια στο Αιγαίο και για τον ελληνικό λαό.

 

Ο Λιβυκός Λαός δεν έχει ανάγκη από προστάτες!

Είναι ψέμα το επιχείρημα, των ιμπεριαλιστών, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ ότι επιτελούν ανθρωπιστικό έργο! Τα πολεμικά αεροπλάνα και πλοία ούτε ανθρώπινα δικαιώματα υπερασπίζονται ούτε κανενός είδους δημοκρατία. Ένα μόνο νοιάζει τους ιμπεριαλιστές, τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Λιβύης. Οι δολοφόνοι των λαών της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ και άλλων λαών σʼ όλο τον κόσμο δεν μπορούν να μιλάνε για ανθρωπισμό. Είναι αυτοί που στήριζαν μέχρι τώρα τον Καντάφι, που συνεργάζονταν με αυταρχικές και αντιλαϊκές κυβερνήσεις ανάλογα πάντα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.

Η κρίση θα πολλαπλασιάσει τις εστίες πολέμου, ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους καπιταλιστές των χωρών, για το πώς θα μοιράσουν τη χασούρα για να ξεκολλήσει το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση θα ενταθεί.

Θα την μοιράσουν και με όπλα και με αντιλαϊκές αποφάσεις όπως αυτή που ετοιμάζονται να πάρουν στις 25 του Μάρτη

Θα συνεχίσουν να γονατίζουν το λαό μας με το μνημόνιο διαρκείας, θα συνεχίσουν την προσπάθεια της δημιουργίας των ιδρυμάτων-ΑΕ με δίδακτρα με το νέο νόμο-Πλαίσιο.
Εμπρός για να τους ανατρέψουμε, να δυναμώσουμε το ΜΑΣ, να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία για την λαϊκή εξουσία και οικονομία που οι λαοί θα ζουν μονιασμένοι χωρίς πολέμους, φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 19:53