Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 11:59

Στο Χιονοδρομικο της Βασιλίτσας οι φορείς των Γρεβενών

Ο Θ. Χαντάβας με τους φορείς του χιονοδρομικού και τους ξενοδόχους Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας επισκέφθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011, ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών  Θανάσης Χαντάβας. Τον κ. Χαντάβα υποδέχθηκε ο πρόεδρος κ. Χρήστος Παπαξάνθης και η Διοικούσα Επιτροπή του Χιονοδρομικού Κέντρου, οι οποίοι και συνόδευσαν το Βουλευτή στις εγκαταστάσεις και στα καταστήματα του Κέντρου.


Ο Θ. Χαντάβας συνεχάρη  τη Διοικούσα Επιτροπή και τους εργαζομένους  για την άριστη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ο Βουλευτής συνάντησε στη Βασιλίτσα, τον Αντιδήμαρχο Γρεβενών  Γιάννη Νασίκα, τον Πρόεδρο του Σωματείου  Ξενοδόχων  Σταμάτη Τζιούφα και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για τις προοπτικές ανάπτυξης του Χιονοδρομικού Κέντρου και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Θ.Χαντάβας επεσήμανε ότι σήμερα είναι η καταλληλότερη ευκαιρία για μεγάλες επενδύσεις στην περιοχή. Η κυβέρνηση όχι μόνο συμφωνεί αλλά πιέζει  προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα περιβαλλοντικά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν όπως υποσχέθηκε η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  Τίνα Μπιρμπίλη, όπως και τα ιδιοκτησιακά.

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών δήλωσε ότι μπορεί να εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων Υπουργών της Κυβέρνησης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στους ενδιαφερόμενους, «πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα ευρεία διαβούλευση με όλους τους φορείς για την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Ορεινού Όγκου». Τόνισε ότι «υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, «Jessica», «Jeremy», του νέου επενδυτικού νόμου και του ΕΤΕΑΝ για δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις. Χρειάζεται συνεννόηση και απόφαση για το τι θέλουμε να κάνουμε».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 23:52