Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 10:05

Α. Αθανασιάδης:θα βοηθήσω για το Κοινωνικό Παντοπωλείο τον Μητροπολίτη - Ηταν πρόταση που είχα κάνει προ δύο ετών

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Αθανασιάδης με μια λιτή αλλά με νόημα ανακοίνωση, αφού συγχαίρει τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο για το ''Κοινωνικό Παντοπωλείο'' φροντίζει όμως να μας υπενθυμίσει, οτι η ιδέα και η προταση ηταν δική του και είχε διατυπωθεί πρίν απο δύο χρόνια σε συνάντηση με τους φορείς της πόλης. Η ανακοίνωση ..

εχει ως εξής:
Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την πρόθεση του Μητροπολίτη μας, σεβασμιώτατου κ.κ. Παύλου, να οργανώσει στην πόλη μας «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Συγχαίρω ειλικρινά την πρωτοβουλία αυτή του ποιμενάρχη μας, που είναι απόδειξη της ποιμενικής του αγωνίας για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Άλλωστε αυτή ήταν και είναι βασικό μέλημα της Ορθοδόξου εκκλησίας, πέρα από την πνευματική αρμοδιότητά της, να αφουγκράζεται και τις υλικές ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Εύχομαι η φιλανθρωπική αυτή κίνηση να ευοδωθεί και να υποστηριχθεί από ποικίλους φορείς και οικονομικούς παράγοντες του τόπου μας, για να αντιμετωπιστεί σε πρώτη φάση η οικονομική δυσχέρεια μεγάλης μερίδας των συμπολιτών μας.

Προσωπικά θα είμαι δίπλα στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την προσπάθεια την οποία άλλωστε είχα προτείνει προ δύο ετών στη συνάντηση που οργάνωσα με τους φορείς του Νομού για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

 Αλέκος Αθανασιάδης

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 10:18