Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011 14:39

Το εργοστάσιο κατασκευής διχτυών στην Δεσκάτη στην συνάντηση του Ε. Βενιζέλου με τον Θ. Χαντάβα

venizelosxantavasΣυνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας  Ευάγγελο Βενιζέλο είχαν την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011, ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών  Αθανάσιος Χαντάβας και ο Δήμαρχος Δεσκάτης  Νικόλαος Μίγκος .

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι προοπτικές επαναλειτουργίας του εργοστασίου

κατασκευής στρατιωτικών διχτυών της Δεσκάτης και η δυνατότητα κατασκευής από το Στρατό γέφυρας στο ρέμα Σιούτσας.
Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών ενημέρωσε τον Υπουργό για την οικονομική δυσπραγία και την ανεργία που πλήττει την κοινωνία της Δεσκάτης  και για τη θετική επίδραση που θα είχε στην οικονομία της περιοχής η ενδεχόμενη επαναλειτουργία του εργοστασίου κατασκευής στρατιωτικών διχτυών που απασχολούσε περίπου 70 άτομα.
Όπως τόνισε ο Θ. Χαντάβας «δεν ζητούμε ευνοϊκή μεταχείριση, θέλουμε να πληροφορηθούμε αν ο στρατός  προτίθεται να προμηθευτεί δίχτυα».

Ο Βουλευτής  ενημέρωσε επίσης τον Υπουργό για το ατύχημα της Σιούτσας και για την άμεση ανάγκη κατασκευής γέφυρας για την προστασία των πολιτών και των μαθητών που καθημερινά διέρχονται  το ρέμα . Τόνισε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ και παρακάλεσε τον Υπουργό να αναλάβει ο Στρατός την κατασκευής της γέφυρας.

Ο Ε.Βενιζέλος από την πλευρά του, έδωσε εντολή να εξεταστεί άμεσα εκ μέρους του Στρατού, η δυνατότητα κατασκευής της γέφυρας και δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα ενημερώσει τον Θ. Χαντάβα όσο και τον κ. Μίγκο.
Σε ότι αφορά στο εργοστάσιο κατασκευής στρατιωτικών διχτυών, ο Υπουργός δήλωσε ότι υπάρχουν  ανάγκες του στρατού για το συγκεκριμένο υλικό, οι οποίες προβλέπεται να καλυφθούν το καλοκαίρι και θα δοθεί η δυνατότητα και στο εργοστάσιο της Δεσκάτης να συμμετάσχει με νόμιμο τρόπο στη διαδικασία προμήθειας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011 14:50