Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 15:29

Β. Κωσταντόπουλος: Να μην καταργηθεί το 2θέσιο της Ελάτης και το Γυμνάσιο Τρανοβάλτου

απο την σημερινη κινητοποίηση στα Σέρβια«Η Δημοτική Αρχή Σερβίων – Βελβεντού και εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλευρό των μαθητών και των κατοίκων του Τρανοβάλτου όπως βέβαια και σε κάθε κινητοποίηση και αίτημα που αφορούσε τη συνέχιση λειτουργίας σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Με συγκεκριμένα επιχειρήματα έχουμε κάνει γνωστές τις θέσεις μας τόσο στο υπουργείο όσο και στην Περιφερειακή Διεύθυνση, για όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες που η συνέχιση της λειτουργίας τους συζητήθηκε στη δημόσια διαβούλευση.

Για μας θα πρέπει να συνεχιστεί η ανεξάρτητη λειτουργία των δύο Γυμνασίων, Τρανοβάλτου και Λιβαδερού όπως και του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης. Ο αγώνας που κάνουμε όλοι μαζί είναι δύσκολος, και ελπίζουμε το αίτημα μας για συνάντηση με την υπουργό Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης να γίνει αποδεκτό ώστε να εξηγήσουμε πάλι τους λόγους και να εκθέσουμε τα επιχειρήματα μας. Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να μας δικαιώσει».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 17:09