Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011 11:20

Διαμαρτυρία του Εμπορικού συλλογου Πτολεμαϊδας για τα σενάρια που θελουν να κλείνει το Μποδοσάκειο


emporikosptolemaidaΜε αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα νοσοκομεία της περιοχής μας, και ειδικά για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, και την ανέγερση νέου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας κάνει γνωστά τα εξής:

 Πιστεύουμε ότι η περιοχή έχει μεγάλο νοσοκομείο

το οποίο έτσι κι αλλιώς εξυπηρετεί τους περισσότερους πολίτες της περιοχής, έχει τεράστιες δυνατότητες επέκτασης, ενώ λειτουργεί στο γεωγραφικό κέντρο της Δ. Μακεδονίας, αφού δεν υπάρχει πρωτεύουσα Νομού που να απέχει από αυτό περισσότερο από 40 λεπτά.

Θεωρούμε ότι τα χρήματα που θα δοθούν για την ανέγερση ενός τέτοιου ιδρύματος εάν δοθούν για αναπτυξιακές κινήσεις ουσίας στην περιοχή μας, θα δώσει άλλη πνοή σε όλη την Δ. Μακεδονία.

Η υπερσυγκέντρωση υπηρεσιών (παιδεία-στρατός-περιφέρεια-υγεία κλπ) δεν βοηθά στην ισότιμη ανάπτυξη όλης της περιοχής, αφού είναι φανερό ότι γίνεται προσπάθεια, έστω και με το ζόρι. να συγκεντρωθούν υπηρεσίες που μπορεί και να μην είναι απαραίτητες.

Τέλος δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα πρωτοστατήσουμε στις αντιδράσεις των Εορδαίων –και όχι μόνο-,για να προστατέψουμε το Νοσοκομείο μας, καλούμε τους πολιτικούς της περιοχής να αναλάβουν τις ευθύνες τους, και τους ειδοποιούμε πως όσοι συνηγορήσουν στην υποβάθμιση ή το κλείσιμο του Μποδοσάκειου, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεχθούν και τις συνέπειες των πράξεών τους.-

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

αϊτζόπουλος    Σοφοκλής

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011 11:24