Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 13:42

Θα διασφαλίσουμε τους μισθούς των εργαζομένων στο δήμο Βοϊου με τη νόμιμη οδό

 euro2Με αφορμή την οικονομική δυστοκία στο δήμο Βοϊου εξεδώθη ανακοίνωση απο το γραφείο τύπου όπου γίνεται προσπάθεια να καθυσηχάσουν τους εργαζόμενους και τους υπαλλήλους του δήμου. Σην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: 
Είναι γνωστό πως οι νέοι Δήμοι εκτός από τα χρόνια προβλήματα που κληρονόμησαν έχουν να αντιμετωπίσουν και τα νέα δεδομένα του «Καλλικράτη» που καλώς ή κακώς επέβαλε

διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα που έπρεπε να τηρηθούν.
Ο Δήμος Βοΐου ακολουθώντας κατά γράμμα τον «οδικό χάρτη» του Υπουργείου Εσωτερικών για την ομαλή προσαρμογή στην εποχή «Καλλικράτη», ψήφισε ως όφειλε τον προϋπολογισμό του 2011 ο οποίος και στάλθηκε αρμοδίως στο ελεγκτικό συνέδριο προς έγκριση. Τις επόμενες ημέρες η διαδικασία θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία πληρωμών στους υπαλλήλους θα ξεκινήσει κανονικά. Κατανοούμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αλλά θέλουμε να διαμηνύσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η ευθύνη δεν βαρύνει τη δημοτική αρχή.
Λογικές του παρελθόντος, με λύση(;) του προβλήματος κάτω από το τραπέζι, δεν θα τις ακολουθήσουμε για να γίνουμε αρεστοί. Η δημοτική αρχή θα προσπαθεί καθημερινώς να διασφαλίσει την οικονομική επάρκεια του Δήμου Βοΐου και κατ' επέκταση των μισθών των εργαζομένων του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 14:03