Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 10:51

Περιοδεία του Γ. Παπαϊορδανίδη στα Σέρβια

 PAPAIORDANI

Τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα των Σερβίων, επισκέφτηκε την Μ. Δευτέρα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Παπαϊορδανίδης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Βέτα Σπόντη, Ελένη Μεντεσίδου και Βασίλη Κούτσιανο.Κατά την επίσκεψή του είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους πολίτες και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής. Του έθεσαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, με την ελπίδα ότι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή τροχιά της υπαίθρου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού. Ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο και τους Αντιδημάρχους, για την πορεία του Δήμου στις πρώτες μέρες εφαρμογής του «Καλλικράτη», καθώς και για τις προτεραιότητες των έργων που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και σε άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Επισήμανε ότι η καθυστέρηση της κατασκευής του οδικού άξονα Κοζάνης – Σερβίων, αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και δεσμεύτηκε ότι η παράταξή "Αρχή...ζουμε μαζί" στηρίζει την προσπάθεια κατασκευής του.

Τέλος αναφέρθηκε στη συμβολή του πρωτογενή τομέα στην ανάπτυξη σε περιόδους κρίσης και στην δυνατότητα που έχουν οι αγρότες της περιοχής να βγουν από το επαγγελματικό τους αδιέξοδο. Το σημερινό αγροτοδιατροφικό μοντέλο που δομείται μπορεί να βγάλει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μια ώρα νωρίτερα από την κρίση.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2011 10:58