Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 11:00

Συλλήψεις για κλοπές στην Πτολεμαϊδα


100816_elasΑπό το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων ηλικίας 23 και 21 ετών και ενός ακόμα  αγνώστων στοιχείων, κατηγορούμενων για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές».

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, ενεργώντας σαν ..

δομημένη εγκληματική ομάδα από τα τέλη Οκτωβρίου του 2010 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2011 διέπραξαν στην περιοχή της Πτολεμαΐδας δύο (2) κλοπές σε οικίες και δύο (2) κλοπές σε πρατήρια υγρών καυσίμων κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στο ποσό των 2.500 ευρώ περίπου, ενώ το συνολικό αφαιρεθέν χρηματικό ποσό ανέρχεται σε 2.715 ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο διάπραξης και άλλων κλοπών-διαρρήξεων οικιών–πρατηρίων υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή δικαιοδοσίας μας.

Επίσης από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης συνελήφθησαν στη Νεάπολη (Διασταύρωση Φυτωρίου) τρειςΑλβανοί διότι μετέφεραν, με Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας ενός εξ' αυτών, από αγροτική περιοχή της Νεάπολης Κοζάνης στη Θεσσαλονίκη, έναν  ομοεθνή τους, που στερούνταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά και νομιμοποιητικά της παραμονής του έγγραφα.
Το Ι.Χ.Ε. αυτ/το κατασχέθηκε.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης, ενώ για τον μεταφερόμενο θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες επιστροφής στη χώρα του.

Ακόμη συνελήφθησαν στην Κοζάνη δύο αλλοδαποί, για επαιτία.

Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 11:22