Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 15:21

Για το αφιέρωμα στην Όπερα και Οπερέτα δόθηκε Συνέντευξη Τύπου στον ΟΑΠΝ (video-photo)

Στα γραφεία του ΟΑΠΝ πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το αφιέρωμα στην όπερα και την οπερέτα την Τετάρτη 2

Μαρτίου στις 20:30 Αίθουσα Τέχνης, που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης .
Στα ΜΜΕ της πόλης , η πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φανή Φτάκα, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα «έχουμε μια πλειάδα ντόπιων καλλιτεχνών που άλλοι ανήκουν στη διασπορά και ήρθαν για αυτόν το σκοπό και άλλοι ανήκουν στο ντόπιο δυναμικό ».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΩΚ Γιώργος Τζούκας παρουσίασε τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν σε ένα εγχείρημα υψηλής αισθητικής «πρόκειται για μια συναυλία που δεν έχουμε την χαρά να παρακολουθούμε στην πόλη μας συχνά, για αυτό και καλούμε το κοινό να την αγκαλιάσει.»

Συμμετέχουν, η Άννα Παπαδοπούλου Σοπράνο και καθηγήτρια Μονωδίας του ΔΩΚ «Για τρίτη φορά στην ιστορία του ωδείου μας, πραγματοποιείται βραδιά αφιερωμένη στην Όπερα. Το 2009 για 1η φορά στην Κοζάνη συνεργασία το ΔΩΚ με το ΔΗΠΕΘΕ,2010 τάξη μονωδίας και ΔΗΠΕΘΕ –παιδική όπερα-και το τρίτο βήμα 2016. Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με τρεις καταπληκτικές φωνές, και έναν φοβερό πιανίστα. Εύχομαι να γίνονται πιο συχνά βραδιές Όπερας.»

Ελένη Λιώνα – Μέτζο Σοπράνο και σολίστ , διδάσκει Μονωδία στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και Αναγένηση «Με πολύ χαρά δέχτηκα αυτή την πρόσκληση.Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι στην πατρίδα μου.Έχει κυλήσει πολύ νερό στο ποτάμι το ΔΩΚ δραστηριοποιείται πολύ σημαντικά, υπάρχουν καταξιωμένοι μουσικοί στα ωδεία της πόλης. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχιστεί.»

Αλέξανδρος Δελιαλής-Βαρύτονος και κάτοχος διπλώματος Μονωδίας, «να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τους συναδέλφους , τον δήμο Κοζάνης και το ΔΩΚ για την πρόσκληση και να δηλώσω το παρόν για το μέλλον σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.»

Θέμης Μπασδέκης - Τενόρος και κάτοχος διπλώματος Μονωδίας και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη 'Φυσική της ατμόσφαιρας'. «Παρόλο που μένω στη Ζυρίχη είναι πάντα ιδιαίτερη χαρά που γυρνάω στην Κοζάνη, αλλά ιδιαιτέρως αυτή τη φορά. Θέλω να ευχαριστήσω την κύρια Φτάκα και τον κύριο Τζούκα για αυτή τη τιμή. Στο πρώτο μέρος θα έχουμε άριες και ντουέτα από διάσημες όπερες, Tchaikovsky, Mozart, Verdi και στο δεύτερο μέρος οπερέτες, κάποια ντουέτα ,άριες ξένες και ελληνικές.»

Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτσεβάνου

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 15:29

Πολυμέσα