Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 16:40

Κοζάνη: Έδωσε κατάθεση στις ανακριτικές αρχές η μητέρα του 5 χρονου αγοριού

Ο δήμος Κοζάνης θα αναρτήσει σήμερα στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο την απόφαση της τριμελούς επιστημονικής επιτροπής που αναφέρει 

ότι όλα τα σκυλιά ράτσας ροτβάϊλερ του 72 χρονου συνταξιούχου που ευθύνονται για το θάνατο του 5χρονου αγοριού είναι επικίνδυνα. Σύμφωνα με δηλώσεις της αντιδημάρχου Κοζάνης Ελένης Τασοπούλου  μετά την  δημοσιοποίηση της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής,  «θα περιμένουμε εάν θα υπάρξει ενδιαφέρον από πολίτες η φιλοζωικές για την υιοθέτηση των ζώων ειδάλλως θα προχωρήσουμε στην ευθανασία όπως προβλέπεται από τον νόμο που διέπει την διαχείριση των ζώων συντροφιάς». 

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν αιμοληψίες από τα οκτώ σκυλιά που φυλάσσονται στο καταφύγιο του δήμου Κοζάνης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχουν από την νόσο λεϊσμανίασης και να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης  της.  Ο κτηνίατρος της Π.Ε. Κοζάνης Γιώργος Βαμβακάς επισήμανε ότι από την κλινική εξέταση των ζώων προκύπτει υποψία λεϊσμανίασης και ότι η αιμοληψία και οι εργαστηριακές αναλύσεις που θα κάνουν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου  θα δώσουν την ακριβή  εικόνα της κατάστασης. 

Χθες η μητέρα του 5 χρονου αγοριού σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της Ζήση Βρίκου, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και έδωσε  κατάθεση στα πλαίσια της τακτικής ανάκρισης που διενεργούν οι δικαστικές  αρχές,  μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια που ασκήθηκε στον 72 χρόνο συνταξιούχο.   

πηγη:ΑΠΕ - ΜΠΕ Σ.ΚΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 17:45