Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Μαϊος 2011 17:54

Να πάρουν θέση τώρα όλοι οι βουλευτές του νομού για την ιδιωτικοποιηση της ΔΕΗ, ζητά η ΕΝΩΣΗ


Είναι απορίας άξιον, την στιγμή που μεθοδεύετε η ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα της μεγαλύτερης επιχείρησης του Ελληνικού λαού της ΔΕΗ κάποιοι να σιωπούν.
Οι λαλίστατοι μέχρι εχθές, που σε όλες τις συσκέψεις και ημερίδες μιλούσαν για την ανάγκη της ανάπτυξης της ΔΕΗ στην περιοχή μας,

σήμερα να ποιούν την νήσα και να προσπαθούν με λογοπαίγνια να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες και την κοινωνία.

 

Όλοι αυτοί, που μέχρις εχθές μιλούσαν για την ανάγκη ενός μακροχρόνιου ενεργειακού σχεδιασμού, για την ανάγκη κατασκευής από την ΔΕΗ νέων μονάδων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, σήμερα που η κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει την μόνη κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας την ΔΕΗ έναντι πινακίου φακής, να μιλούν για στρατηγικό επενδυτή σβήνοντας μονοκονδυλιά όλα αυτά που προσέφερε Η ΔΕΗ για περισσότερα από 55 χρόνια στην ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.
Κύριοι τα ψέματα τελείωσαν.
Σήμερα επιβάλλετε δημόσια να τοποθετηθείτε και να αναλάβετε και τις ευθύνες σας.
Σήμερα κιόλας, θα πρέπει στους πολίτες που σας τίμησαν με την ψήφο τους και σας έστειλαν ως εκπροσώπους τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να ξεκαθαρίσετε εάν θέλετε η ΔΕΗ, να παραμείνει Δημόσια με το 51% στο κράτος, ή εάν θέλετε κοψοχρονιά και κάτω από εντολές και συμφέροντα να την στείλετε στους ιδιώτες.
Πολιτικοί ελιγμοί και ήξεις αφίξεις τέλος.
Θα πρέπει υπεύθυνα συντοπίτες μας υπουργοί της κυβέρνησης κύριε Παπακωσταντίνου και κυρία Διαμαντοπούλου, κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Βουλής, φίλε Πάρη Κουκουλόπουλε, φίλε Γιάννη Βλαντή, φίλε και συνάδελφε Θανάση Χαντάβα, Αγαπητέ Γιώργο Λιάνη να πείτε δημόσια (όπως ξεκάθαρα δήλωσε ο Αλέκος Αθανασιάδης) ποια είναι η θέση σας για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και εάν και όποτε φέρει το νομοσχέδιο στην βουλή η κυβέρνηση θα το στηρίξετε και θα το ψηφίσετε, ή θα το καταψηφίσετε.
Θέση επίσημη θα πρέπει επίσης να πάρουν και οι ΝΟΔΕ Κοζάνης, Φλώρινας,( επιτέλους κάποτε πρέπει να μιλήσουν και αυτές) όταν, το ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας πήρε θέση απέναντι στην κυβέρνηση και λέει ΟΧΙ στην περαιτέρω μετοχοποίηση και ότι το 51% θα πρέπει να παραμείνει στο κράτος.
Περιμένουμε λοιπόν δημοσίως, τις δεσμεύσεις όλων των παραπάνω διότι, η σιωπή και η εσκεμμένη αποχή στην επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, μάλλον ανοχή δείχνει στα σχέδια της κυβέρνησης.
Οι δεσμεύσεις όλων των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας της Δυτικής Μακεδονίας, η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Περιφερειάρχη, καθώς και οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, του παραρτήματος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, των Εργατικών Κέντρων Ν. Κοζάνης και Πτολεμαΐδας και άλλων φορέων της τοπικής κοινωνίας για μία Δημόσια ΔΕΗ με το 51% στο κράτος μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους και μας δίνουν κουράγιο για τις περαιτέρω κινήσεις μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Μαϊος 2011 17:58