Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 13:09

Την δημιουργία Εκθεσιακού χώρου στήν Εορδαία έθεσε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής

ektesi-eordaiaΟ πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Πτολεμαϊδας  Μ. Καλαϊτζόπουλος έθεσε κατά την διάρκεια των εγκαινίων της Εκθεσης στην Εορδαία το ζήτημα της δημιουργίας μιάς μόνιμης εγκατάστασης Εκθεσιακού χώρου στην περιοχή.

''Φέτος εμπλουτίσαμε την έκθεση και ενσωματώσαμε σ' αυτήν ανθοκόμους και φυτώρια από την περιοχή μας,

δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό χρώμα αλλά και την δυνατότητα σ' αυτούς τους συναδέλφους να δείξουν τα προϊόντα τους.

Η εξαιρετικά δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία κατά την οποία πραγματοποιείται η ΕΟΡΔΑΙΑ 2011, κάνει ακόμη πιο σημαντική την υλοποίησή της.

Το υγειές στεγασμένο εμπόριο δίνει σήμερα μία τρανταχτή απάντηση στην κρίση και δείχνει τον δρόμο για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την πάλη απέναντι στην κρίση.
Αξιοι συνάδελφοι πήραν το ρίσκο τους, και με επιθετική εμπορική πολιτική, βγήκαν από τις επιχειρήσεις τους, και με οικονομικό αλλά και προσωπικό κόστος, αφήνουν πίσω την μιζέρια και βγαίνουν δυναμικά για να δείξουν τα προϊόντα τους.
Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων και σε αυτούς οφείλεται η μεγάλη επιτυχία της έκθεσης.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους που δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στην έκθεση.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σημαντικότητα μιας περιοχής, σημαδεύεται από τα γεγονότα που πραγματοποιούνται σ' αυτήν, το πόσο σημαντικά είναι, το πόση επιτυχία έχουν, την συχνότητά τους, την ποιότητά τους και το πόσο βοηθούν αυτή καθ' αυτή την περιοχή με ουσιαστικό τρόπο.
Ετσι πιστεύουμε ότι συμβάλουμε και εμείς στην ανάδειξη της περιοχής μας, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη ένταση και στο μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω την Δήμαρχο Εορδαίας κα Βρυζίδου, για την αποφασιστική συμβολή της στην υλοποίηση της έκθεσης και να της προτείνω να εξετάσουμε μαζί το ενδεχόμενο κατασκευής ενός πολυχώρου ανάπτυξης και πολιτισμού, όπου θα πραγματοποιούνται ανάλογες ή και άλλου είδους εκδηλώσεις, χωρίς να χρειάζεται το στήσιμο λυόμενων κατασκευών, όπως αυτή που στήνουμε τώρα.
Εχουμε ιδέες και προτάσεις, τις οποίες είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη για την παρουσία και την στήριξή του.
Ευχαριστούμε το ΕΒΕ Ν. Κοζάνης για την συμβολή του και την ενίσχυση που δίνει στους εκθέτες.
Τέλος, εκ μέρους όλων των εμπόρων της περιοχής, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καταναλωτές για την προτίμησή τους στα τοπικά καταστήματα, και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν να το κάνουν ακόμη πιο αποφασιστικά, βοηθώντας έτσι το μέλλον της περιοχής, το μέλλον των παιδιών μας, για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι τον ρόλο του συλλόγου μας δεν τον αντιλαμβανόμαστε με κριτήρια συντεχνιακά και συνδικαλιστικά μόνο.
Θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους που εκπροσωπούμε αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία να λειτουργούμε σαν ένα θεσμικό όργανο που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.
Γι αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε σκληρή μάχη για την προάσπιση των συμφερόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται σ' αυτή την πόλη, και θα είμαστε απέναντι σε όσους προσπαθήσουν για το αντίθετο. Και πρώτη θεση εχει η υπερασπιση του νοσοκομειου μας.
Σας ευχαριστώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Μαϊος 2011 13:23