Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 22:36

Tο «Αγγίζωο» κατά του δημάρχου Κοζάνης και της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος: ''...μας αποδείξατε πόσο λάθος κάναμε που σας εμπιστευτήκαμε!''

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Είναι προφανές σε όλους πλέον ότι ζούμε σε ένα καθεστώς απολυταρχισμού όπου ο κ. Ιωαννίδης αποφασίζει και διατάσσει όπως είναι επίσης προφανές ότι για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε τοσο αυτός, όσο και η κ. Τασοπούλου, ανίκανοι και κατώτεροι των περιστάσεων.

Η εγωπάθεια και ο εγωκεντρισμός σας έχουν ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο και μπροστά στην ανάγκη σας να ικανοποιήσει το υπέρμετρο ΕΓΩ σας δεν υπολογίζετε ούτε ζωές ούτε νόμους ούτε τίποτα…. σκότωσαν τα 4 από τα 6 ζώα επειδή πολύ απλά δεν ήθελαν να κάνουν αυτό που έπρεπε ,να τα παραδώσουν στο φιλοζωικό όπως ορίζει ο Νόμος. Και όταν μάλιστα ο ίδιος ο εκπαιδευτής που όρισε ο Δήμος δήλωσε ότι τα συγκεκριμένα ζώα δεν ήταν επιθετικά και μπορούσαν να δοθούν για υιοθεσία όπως και θα γίνει με τα 2 που έμειναν ζωντανά και που θα δοθούν στην Καλαμπάκα αλλιώς θα είχαν την ίδια τύχη και αυτά.(Τα 2 που είναι υπεύθυνα για την επίθεση θα παραμείνουν μέσα με εντολή Εισαγγελέα.)
Αλλά φυσικά η ανάγκη για εκδίκηση του κ. Ιωαννίδη τον τύφλωσε για άλλη μια φορά και έτσι φτάσαμε από 130 ζώα να θρηνούμε και άλλα και άλλα … και ωσότου αποφασίσει κάποιος Εισαγγελέας να επέμβει και να τον βάλει στην θέση που του αξίζει μετά από όλα όσα έκανε μέχρι και σήμερα θα συνεχίσουν να χάνονται ζωές καθημερινά και οι υπόλοιποι να αναρωτιόμαστε που πάει επιτελούς αυτό το περίφημο κονδύλιο των 80.000 ευρώ! Κανένα έργο δεν γίνεται, δεν υπάρχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα από κανέναν, δεν γίνεται καμιά ουσιαστική προσπάθεια και δεν υπάρχει και κανένας σεβασμός από τον ‘’οικολόγο’’ ,πάνω απ’ όλα ,Δήμαρχο της Κοζάνης κύριο Ελευθέριο Ιωαννίδη.
Κύριε Ιωαννίδη δεν είστε πουθενά και εσείς και η κ. Τασοπούλου και ας προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι είστε κάπου εκεί έξω και κάνετε κάτι … έχετε στρογγυλοκαθίσει όλοι στις καρέκλες σας και ξεχνάτε ότι είστε αιρετοί και όταν αύριο, με το καλό , δεν θα είστε εκεί θα κριθείτε για το υποτιθέμενο ‘’ έργο ‘’σας υπεύθυνοι και υπεύθυνες κύριες και κύριοι της ‘’φιλοζωίας’’ και της ‘’οικολογίας’’. Εκτός και αν έχετε την εντύπωση ότι το να βάζετε πρόστιμα στα φιλοζωικά θεωρείται εργο …. αυτο δεν είναι έργο είναι ξεκάθαρη κοροϊδία και απαξίωση προς αυτούς που κάνουν ουσιαστικά την δική σας δουλειά!
Το Δ.Σ του Φιλοζωικού Σωματείου Αγγιζωο δεν θα συμμετέχει σε καμιά πενταμελή επιτροπή… αποσύρονται τα μέλη του και ας βρει άλλο φιλοζωικό να κοροϊδέψει ο κύριος Ιωαννίδης ότι είναι δήθεν φιλόζωος και οικολόγος .Δεν θα μας εκπλήξει βέβαια το ενδεχόμενο να δημιουργήσει από μόνος του ένα φιλοζωικό ανδρείκελο του έτσι ώστε να συνεχίσει το ‘’φιλοζωικό’’ του έργο. Εμείς με ανθρώπους που εγκληματούν συστηματικά απέναντι σε αθωες ζωες δεν θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα …ούτος η άλλως τα φιλοζωικά υπάρχουν σαν διακοσμητικά στοιχεία για όλους αυτούς αφού δεν δίνουν καμιά σημασία σε τίποτα και σε κανέναν και δεν δίνουν λόγο πουθενά …δεν τους αγγίζει καμιά νομοθεσία και δεν υπάρχει ίχνος φιλοζωίας μέσα τους. Είναι ξεκάθαρη η πορεία που διάλεξαν εδώ και καιρό και αυτή είναι η πλήρης απαξίωση των Νόμων και η συνεχής κοροϊδία προς τους πολίτες που τους ψήφισαν και τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να τους λένε ψέματα καθημερινά.
Θα πορευτούν μονοί τους λοιπόν και ελπίζουμε να καταλάβουν επιτελούς οι κάτοικοι αυτής της πόλης ότι αυτό δεν είναι πολιτισμος ….οι πολιτισμένοι άνθρωποι βρίσκουν ουσιαστικές λύσεις, δεν κλειδαμπαρώνουν το πρόβλημα σε κλουβιά και προσποιούνται ότι δεν υπάρχει…
Μπράβο σας κύριε Δήμαρχε για άλλη μια φορά μας αποδείξατε πόσο λάθος κάναμε που σας εμπιστευτηκαμε! Να είστε καλά και εσείς, η οικολογία σας και το έργο σας που μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ! Και από αύριο μπορείτε να συνεχίσετε να μας γεμίζετε ψέματα και φθηνές δικαιολογίες που σίγουρα θα υπάρξουν για να δικαιολογήσουν και την ύπαρξη σας σε εκείνη την θέση!

 

ΤΟ Δ.Σ του Φιλοζωικου Σωματειου Αγγιζωο

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 22:41