Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 08:10

Στα πράσα με τα κλεμμένα βαρέλια πετρέλαιο υπάλληλος της ΔΕΗ

unimok

Ένα μικρο-ατύχημα στις αποθέσεις στην περιοχή του Καρυχωρίου είχε σαν αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι ο τραυματίας με το UNIMOCK της ΔΕΗ ήταν ένας κλασσικός κλέφτης του πετρελαίου που διανέμει η επιχείρηση στα 100δες οχήματα της που κινούνται στα ορυχεία.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο τραυματίας με το 4χ4 φορτηγάκι είναι μόνιμος υπάλληλος της ΔΕΗ, του οποίου το όχημα για άγνωστη αιτία ανετράπη στην περιοχή των αποθέσεων του Καρυχωρίου. Τότε οι ειδικοί περί της ασφάλειας των εγκαταστάσεων και στελέχη της επιχείρησης, διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος μετέφερε παράνομα 5 βαρέλια πετρέλαιο στην καρότσα του φορτηγού της ΔΕΗ, όπου τα προόριζε να τα ξεφορτώσει σε άγνωστο μέρος.

Παραμένει ερωτηματικό εάν η υπόθεση με πρωτοβουλία της επιχείρησης θα φθάσει στην δικαιοσύνη και εάν ο επίορκος μόνιμος υπάλληλος της ΔΕΗ τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα της εταιρίας. Παραμένει επίσης μέγα ερωτηματικό η εκκωφαντική σιωπή των συνδικάτων και των λαλίστατων συνδικαλιστών που για ψύλλου τσίμπημα βγάζουν ανακοινώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Μαϊος 2011 23:27