Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 09:00

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 LOULOUDIA
Η 6Η «Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου» μαζί με την 4Η «Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», ανοίγουν και φέτος τις Πύλες τους για το κοινό, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 και ώρα 17:30, ενώ τα εγκαίνια θα τελεστούν την ίδια ημέρα και ώρα 19:30, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και των επισκεπτών

.

Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού τους με το κοινό οι παραγωγοί και οι καλλιτέχνες της ευρύτερης της Δυτικής Μακεδονίας, θα παρουσιάσουν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές ενώ οι καλλιτέχνες μας, όπως κάθε χρόνο, θα επιδείξουν ενδιαφέροντα Έργα Τέχνης και χρηστικά αντικείμενα.
Στον εξωτερικό χώρο, θα αναπτυχθούν οι παραγωγοί με άνθη, καλλωπιστικά φυτά, δενδρύλλια και οπωροκηπευτικά φυτά καθώς επίσης θα υπάρχουν έπιπλα & είδη εξοχής, πέργκολες, ξύλινα σπιτάκια & κατασκευές, γλάστρες, πήλινα, φυτόχωμα, σιντριβάνια, διακοσμητικά και χρηστικά είδη εξωτερικού χώρου.

Στον εσωτερικό χώρο θα αναπτυχθεί η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με Έργα ζωγραφικής, Αγιογραφίας, χαλκογραφίας, ψηφιδωτών, κ.α. Παράλληλα θα εκτεθούν χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικές και χρηστικές κατασκευές ενώ μπορούν οι επισκέπτες να βρουν υπηρεσίες κατασκευής επαγγελματικών δώρων, προσκλητηρίων, κ.α..

Παράλληλα με τις παραπάνω Εκθέσεις, και για την ικανοποίηση των αιτημάτων των επισκεπτών μας, θα υπάρχει χώρος με «Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα και Είδη Λαϊκής Τέχνης», στο ισόγειο του κτιρίου.
Τα παιδιά και φέτος έχουν την τιμητική τους:

Ø      Για την ψυχαγωγία των μικρών μας επισκεπτών (αλλά και των μεγάλων), θα λειτουργήσει Εργαστήρι κατασκευών με Ανακυκλώσιμα υλικά και όχι μόνο! Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν μαζί τους παλιά υφάσματα (ρούχα, σεντόνια, κ.α.) καθώς και το ψαλίδι τους ...και με την καθοδήγηση της κας Νικολτσάνη θα δημιουργήσουν στεφάνια και άλλα αντικείμενα. Το Εργαστήρι θα λειτουργεί: Πέμπτη 12, Παρασκευή 13 & Κυριακή 15 Μαΐου 2011 από 17:30 έως 19:00.

Ø      Το Σάββατο 14 Μαΐου 2011 από τις 18:00 ως τις 19:30, τα Λυκόπουλα της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων, που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους, μαζί με τα παρευρισκόμενα παιδιά, στα πλαίσια της Ημέρας της Οικογένειας θα κάνουν κατασκευές καρτών και άλλων αντικειμένων για τις οικογένειες τους. Στο τέλος της δραστηριότητας αυτής γεωπόνος θα μιλήσει στα παιδιά για την καλλιέργεια των λουλουδιών και θα λύσει τις σχετικές τους απορίες.

Ø      Και φέτος παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν και να τοποθετούν τα έργα τους στο ειδικό ταμπλό, ενώ στον εξωτερικό χώρο θα λειτουργεί Λούνα Πάρκ.

Καθημερινά από τις 19:00 θα ξεκινούν τα χορευτικά παραδοσιακών χορών της περιοχής μας.
Το Πρόγραμμα Λειτουργίας:

Τετάρτη – 11/ 05,

Πέμπτη – 12/ 05,

Παρασκευή – 13/ 05

17:00 – 22:30

Σάββατο – 14/ 05

Κυριακή – 15/ 05

10:30 - 22:30

Είσοδος Ελεύθερη για το κοινό

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 09:07