Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 19:39

Pro-tasis για δίκτυο πολιτών στην Κοζάνη

Δίκτυο Πολιτών pro-tasisΑλιεύοντας κανείς στο διαδίκτυο νέα και ειδήσεις για την Δυτ. Μακεδονία, είναι πολύ πιθανό να πέσει πάνω σε μια καινούργια προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για ένα δίκτυο πολιτών που ξεκίνησε στην Κοζάνη και απευθύνεται σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία...το Δίκτυο pro-tasis.

Σύμφωνα με το site του Δικτύου (http://www.pro-tasis.net/) στόχος του είναι να αναδείξει προβλήματα και να προτείνει λύσεις, ενώ επιδιώκει τη συμμετοχή όλων των πολιτών που επιθυμούν τη βελτίωση της ζωής όλων μας. Αξίζει να σημειωθεί πως αισθητή έχει αρχίσει να γίνεται η παρουσία του Δικτύου pro-tasis και στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, τόσο στο facebook όσο και στο twitter.

Μέχρι τώρα είχαμε δει κάποιες κινήσεις για τη δημιουργία ομάδων ενεργών πολιτών που στόχευαν σε κάποιο θέμα που τους απασχολούσε άμεσα, όπως το περιβάλλον και η ενέργεια, για πρώτη φορά όμως εμφανίζεται μια ομάδα, που, όπως τουλάχιστον αναφέρει στους σκοπούς της, θέλει να εμπλακεί σε περισσότερους από έναν τομείς.

Ποια θα είναι η συμβολή του;
Πόσο θα συμβάλλει στην κινητοποίηση των πολιτών του νομού ή και της περιφέρειας;
Ο χρόνος θα δείξει!

Εμείς πάντως από το Veto91fm και το VetoNews.gr τους ευχόμαστε καλή αρχή!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαϊος 2011 00:27