Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2011 19:11

Σκληρή αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δ. Ηλιάδη για την κατάργηση των Τμήματα ΤΕΙ Φλώρινας

iliadhs
Το μοιραίο που όλοι υποψιαζόμασταν για την τύχη των Τμημάτων των ΤΕΙ στην Φλώρινα και συγκεκριμένα των «Ζωικής Παραγωγής» και «Φυτικής Παραγωγής» έγινε σκληρή πραγματικότητα. Ανακοινώθηκε η «μη εισαγωγή σπουδαστών» σε αυτά καθώς και στο «Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού» Γρεβενών.


Για άλλη μια φορά η κυβέρνησή μας ασελγεί επί του οικονομικού πτώματος της Φλώρινας. Καταργεί τα Τμήματα των ΤΕΙ και απεργάζεται την απορρόφηση των Σχολών και Τμημάτων της Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σε άλλα, όμορα Πανεπιστήμια.
Βέβαια, δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση. Οι επί χάρτου σχεδιαστές της οικονομικής ανάπτυξης της Ελληνικής περιφέρειας δεν τυρβάζουν περί άλλα. Οι κινήσεις και αποφάσεις τους έχουν χειρουργική ακρίβεια. Η περιβόητη «περιφερειακή συνείδηση», η «ισότιμη και ισόμοιρη ανάπτυξη» αποτελούν έπεα πτερόεντα.
Η Δυτικομακεδόνισσα υπουργός Παιδείας άφησε ανέπαφα –και καλά έκανε- τα Τμήματα της Κοζάνης και της Καστοριάς απορφανίζοντας την Φλώρινα και τα Γρεβενά. Τυχαίο;
Ως ΑΙΡΕΤΟΣ αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, εκφράζοντας την αγανάκτηση των φορέων και των κατοίκων της Φλώρινας, διαμαρτύρομαι έντονα για την συνεχιζόμενη αδικία και δηλώνω απερίφραστα πως ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαϊος 2011 19:22