Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 13:30

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΔΑΠ - ΝΔΦΚ

NDLOGOTIPO

Η για μία ακόμα φορά ( 25η χρονιά), πρωτιά της παράταξης της ΔΑΠ στις εκλογές των φοιτητών αλλά και όπως δείχνουν τα στοιχεία, το γεγονός ότι η παράταξη παρουσιάζει αύξηση του ποσοστού της, αποδεικνύουν περίτρανα την πρόθεση ...

της νέας γενιάς να αντισταθούν, να αγωνιστούν, να διεκδικήσουν ότι καλύτερο τους αξίζει στην εκπαίδευσή τους. Ταυτόχρονα, ενισχύοντας την παράταξή τους και δραστηριοποιούμενοι μέσα από αυτή δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την μετέπειτα πορεία τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το μήνυμα που έστειλαν –αναδεικνύοντας τη ΔΑΠ πρώτη δύναμη (ΤΕΙ Διοίκησης & Οικονομίας Κοζάνης - ΔΑΠ 81.36%) είναι ξεκάθαρο και δείχνει τη δυναμική που επιθυμούν να αποκτήσουν οι νέοι ώστε να ενισχύσουν τον αγώνα τους για μία δυνατή, υγιή και εξελισσόμενη τριτοβάθμια εκπαίδευση στην περιφέρεια της Δ. Μακεδονίας. Έστειλαν το σαφέστατο μήνυμα ότι τάσσονται ενάντια στις προθέσεις συρρίκνωσης των ιδρυμάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ και απαξίωσης του κόπου τους.

Η ΝΟΔΕ Κοζάνης συγχαίρει τους φοιτητές που επέλεξαν να συμμετέχουν δυναμικά και ουσιαστικά στις εκλογές, αντί τις συνηθισμένης αποχής, εύχεται καλή δύναμη στον αγώνα τους, ιδιαίτερα στα παιδιά της παράταξης της ΔΑΠ και τάσσεται στο πλευρό τους για κάθε αγώνα και δράση που θα είναι προς την κατεύθυνση της καθιέρωσης καλύτερων πραγμάτων στην εκπαίδευση και στην παιδεία τους.

 

 

 

ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 13:34