Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2011 13:05

Μπαράζ επαφών του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ''ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ'' με τους βουλευτές του Ν. Κοζάνης

 
iliaxtidaΟ Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κοζάνης «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» συναντήθηκε με το βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Βλατή Ιωάννη προκειμένου να τον ενημερώσει για το πρόβλημα της λειτουργίας του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης καθώς και την αναγκαιότητα δημιουργίας δομών υποστηριζόμενης διαβίωσης για τα άτομα με αναπηρία.

Σκοπός του φορέα μας είναι να ενημερώσει όλους τους πολιτειακούς και κοινωνικούς φορείς για να αφυπνιστούν και να δράσουν άμεσα σε αυτά τα δύο μεγάλα προβλήματα γιατί έχουν τραγικές κοινωνικές συνέπειες για τα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειες τους.

Του έγινε ενημέρωση πρώτον για το στάδιο που βρίσκετε η διαδικασία υλοποίησης της προστατευόμενης διαβίωσης και δεύτερον τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ειδικό Εργαστήρι, και του ζητήθηκε να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να συνεργαστούνε όλοι οι τοπικοί φορείς για να βρεθεί λύση για την χρηματοδότηση του Ειδικού Εργαστηρίου.

Οι συναντήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν με σκοπό να γίνει κατανοείτο από όλους τους πολιτειακούς και όχι μόνο παράγοντες του τόπου μας ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τα παιδιά με αναπηρία απροστάτευτα.

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2011 21:39