Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2011 13:39

Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά ενάντια «στον Κοινωνικό Αποκλεισμό» Συμμετέχει και η ''Αρσις''

  
Στις 27, 28 και 29 Μαΐου διοργανώνεται, στην Πάτρα, το 1ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά ενάντια στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμόπου  τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 8 ομάδες από 8 πόλεις της ελληνικής επικράτειας. Οι πόλεις είναι: Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Βόλος, Αθήνα, Πάτρα, Πύργος, Χανιά.

Η ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ πρωτοστατώντας στους «αγώνες» ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό ανέλαβε τη δημιουργία της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Κοζάνη στο τουρνουά. Η ομάδα της Κοζάνης αποτελείται από 8 μετανάστες, οι οποίοι τον τελευταίο μήνα, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους, προετοιμάζονται ώστε στο τουρνουά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θέληση και στόχος τους είναι με τη συμμετοχή τους να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη μας, βροντοφωνάζοντας ότι και στην Κοζάνη δεν υπάρχουν πολίτες β' κατηγορίας και ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υποστηρικτές της ομάδας και συγκεκριμένα τα αθλητικά είδη «ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗ-ΓΚΕΚΑ ΣΠΟΡ» τα οποία προσέφεραν μπάλες για τις προπονήσεις της ομάδας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΕΝ ΑΘΛΩ», για την παραχώρηση γηπέδου 5Χ5 για τις προπονήσεις της ομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά, την ομάδα της Κοζάνης, αλλά και πιθανούς τρόπους υποστήριξης της μπορείτε να βρείτε στο Γραφείο της ΑΡΣΙΣ, οδός Αμύντα 4, στο τηλέφωνο 24610 49799, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαϊος 2011 13:45