Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2011 21:18

"Αγανακτισμένοι Πολίτες" στην Κοζάνη και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

“Αγανακτισμένοι Πολίτες» στην Κοζάνη και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώραςΠερισσότεροι από 500 πολίτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης σήμερα το απόγευμα από τις 6 μ.μ., όπου και συνεχίζουν να βρίσκονται μέχρι και τώρα. Χωρίς κάποια πανό, χωρίς συνθήματα, χωρίς κομματικές ή συνδικαλιστικές ομπρέλες, Κοζανίτες πολίτες συμμετείχαν στο ραντεβού που έδωσαν πολίτες όλης της χώρας στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους.

Οι διαδηλώσεις, που γίνονται στα πρώτυπα των αντίστοιχων Ισπανικών διαδηλώσεων, οργανώθηκαν μέσω facebook καιΑγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος βρήκαν ευρεία απήχηση αφού βάση των εκτιμήσεων της αστυνομίας, στην Αθήνα ξεπέρνούν τους 50.000 διαδηπωτές, στην Θεσσαλονίκη τους 7.000, και είναι εκατοντάδες σε πόλεις όπως Πάτρα, Βόλος, Κοζάνη, Σέρρες, Κατερίνη, Ηράκλειο, Γιάννενα και στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

το πανό που προσπάθησε να αναρτήσει η ΓΕΝΟΠΑξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο της συγκέντρωσης στην εκδήλωση των "Αγανακτισμένων Πολιτών" στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αλλά αποδοκιμάστικαν έντονα όμως από το συγκεντρωθέν πλήθος και αποχώρησαν από τον χώρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011 02:04