Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011 10:58

Το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός» ξεκίνησε! Τρέξτε να προλάβετε..


diakope-etheloΗ Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε. προσφέρουν για μία ακόμη χρονιά τη δυνατότητα σε νέους και νέες έως 28 ετών να συνδυάσουν τις διακοπές τους σε ελληνικά νησιά και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας με εθελοντική εργασία στα κατά τόπους ταχυδρομεία.

Τη δυνατότητα αυτή παρέχει το πρόγραμμα «Διακοπές και Εθελοντισμός»,

η προκήρυξη του οποίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς www.neagenia.gr.
Το πρόγραμμα υλοποιείται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και προσφέρει στους νέους μία διαφορετική εμπειρία κοινωνικής συμμετοχής, καθώς τους κάνει κοινωνούς μιας εργασιακής εμπειρίας, που εξυπηρετεί και ωφελεί το κοινωνικό σύνολο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

νέοι Έλληνες πολίτες ή υπήκοοι κράτους μέλους της Ε.Ε., ηλικίας 18-28 ετών (να έχουν γεννηθεί από 08-06-1983 έως 08-06-1993),
κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή ισόβαθμου εκπαιδευτικού ιδρύματος της αλλοδαπής και γνώστες μίας τουλάχιστον γλώσσας της Ε.Ε. εκτός της ελληνικής.

Οι θέσεις που διατίθενται φέτος είναι 20 για τον μήνα Ιούλιο και 20 για τον Αύγουστο. Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (Αχαρνών 417) με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάθεση αιτήσεων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τον τρόπο κάλυψης των θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο www.neagenia.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Μαϊος 2011 11:08