Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 16:18

Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Τσαρμανίδης - Ενας παθιασμένος ερευνητής της τοπικής ιστορίας

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο ο αγαπητός σε όλους τους Σερβιώτες Αθανάσιος Τσαρμανίδης.

Η Προσφορά του Θανάση στον τόπο μας είναι ανεκτίμητη.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook φαίνεται το πάθος του και η αγάπη του για τον τόπο μας

«Μετά απο ενάμιση περίπου χρόνο αναμονής, προκειμένου ο Δήμος Σερβίων να υλοποιήσει την σχεδόν ομόφωνη απόφαση του για την έκδοση του βιβλίου μου,και λόγω των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου και του ανέφικτου της υλοποίησης….. Έχω πλέον την χαρά και την μεγάλη ικανοποίηση, οι δυο τόμοι της εργασίας μου (1400 -1500 σελίδες) μετά απο απόφαση της Προέδρου και των μελών του ΔΣ του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ, προς τους οποίους και εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου,να βρίσκονται πλέον υπό έκδοση στο τυπογραφείο. Παράλληλα για τον τρίτο τόμο (600 σελίδων)που έχει αποφασίσει να εκδόσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αναμένεται τις επόμενες ημερες η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του τυπογραφείου. Έτσι μια εργασία 15 περίπου ετών, βρίσκεται μετά απο αγωνιώδεις προσπάθειες μου, με την ένθερμη υποστήριξη πολλών φίλων και πατριωτών στα Σέρβια, στο Βελβεντό και στην Κοζάνη στο τελικό στάδιο της έκδοσης της.»
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του Γιώργο και Αντώνη στη γυναίκα του Λαμπρούλα στη μητέρα του στις αδερφές του και σε όλους του συγγενείς του.

Καλό ταξίδι Σάκη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου σήμερα στις 19:00

πηγη: http://ai-vres.blogspot.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 16:22