Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Μαϊος 2011 00:28

Ποδηλάτες Κοζάνης, από το facebook σε όλους τους δρόμους του νομού

Ποδηλάτες Κοζάνης, από το facebook σε όλους τους δρόμους του νομούΚάθε χρόνο τέτοια εποχή, μαζί με τις πρώτες ανοιξιάτικες μέρες, κάνει την εμφάνιση του στην πόλη της Κοζάνης ένα μέσο μεταφοράς, τόσο εναλλακτικό όσο και οικολογικό. Το ποδήλατο. Σε μία πόλη χωρίς ποδηλατόδρομο, ολοένα και περισσότεροι είναι Κοζανίτες οι οποίοι επιλέγουν το ποδήλατο τόσο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις εντός πόλης όσο και για μια βόλτα σε διαδρομές εκτός πόλης.

Στην προσπάθεια για καλύτερη οργάνωση δραστηριοτητών των ποδηλατών της πόλης μας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πανταχού παρόν πλέον, μέσα κοινωνικής δικτύωση.

Κάπως έτσι γεννήθηκε στο facebook το group «Ποδηλάτες Κοζάνης». Δεν πρόκειται για κάποια εταιρεία ή κάποιο άλλου είδους οργανισμό, πρόκειται απλά για μια προσπάθεια συνέυρεσης των ποδηλατών της περιοχής μας, με βόλτες να οργανώνονται κάθε Σαββατοκύριακο για τις οποίες τα μέλη ενημερώνονται μέσω εκδηλώσεων στο facebook. Οποιοδήποτε μέλος του group μπορεί να ανεβάσει εκδήλωση με προτεινόμενες διαδρομές, προκειμένου να βρει παρέα ή συναγωνιστές.

Μέλη του group είχαν συμμετάσχει εθελοντικά στην 4η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία που έγινε στις 8 Μαΐου και από τότε επικεντρώνονται στη διοργάνωση διαδρομών με συμμετέχοντες άτομα όχι απαραίτητα ίδιας δυναμικότητας. Γίνονται επίσης προσπάθειες να οργανώθούν διαδρομές στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν και μικρά παιδιά, με την εποπτεία γονέων, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανέβουν στο group εκδηλώσεις που θα αφορούν στους 2-3 αγώνες που οργανώνονται στην περιοχή μας (Λυγερή, Μεταμόρφωση και Λίμνη), τόσο για ενημέρωση, όσο και για εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Θα τους αναγνωρίσετε από το έξυπνο λογότυπο, δημιουργία του ποδηλάτη και μέλους του group Παντελή Βαλταδώρου, με το καμπαναριό -σύμβολο της Κοζάνης- και τον ποδηλάτη που αφήνει πίσω του το αστικό περιβάλλον. Δικτυωθείτε λοιπόν, καβαλήστε το ποδήλατό σας και ξεκινήστε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μαϊος 2011 01:11