Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2011 14:28

Είχε Άγιο, σώθηκε απο τύχη εργαζόμενος στο ορυχείο του Κυρίου Πεδίου


spartakosΣτο εν λόγω ατύχημα, ο εργαζόμενος στην προσπάθειά του να ελέγξει από πού μπορεί να προήλθε ο θόρυβος που άκουσε από τη λειτουργία του ταινιόδρομου και ακολουθώντας όχι την ενδεδειγμένη, αλλά την πεπατημένη διαδικασία προκειμένου να παύσει η λειτουργία της ταινίας και να ξανατεθεί σε λειτουργία, βρέθηκε να ακροβατεί πάνω σ' αυτή, επειδή προφανώς τον πρόδωσε ο διακόπτης που ρυθμίζει την όλη διαδικασία


Αποτέλεσμα της απότομης και ¨αυτόματης¨ ενεργοποίησης του ταινιόδρομου, ήταν να βρεθεί ο υπάλληλος στο έδαφος, ευτυχώς όμως μετά από δύο πτώσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, η κατάληξη θα ήταν τραγική. Παράλληλα, η αντίδραση και άμεση επέμβαση των συναδέλφων του τυχερού μέσα στην ατυχία του συναδέλφου, υπήρξε άμεση και απέβη σωτήρια για την ίδια του τη ζωή.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για μία ακόμα φορά καλεί:
→ Τους εργαζόμενους να γυρίζουν το διακόπτη, ΜΟΝΙΜΩΣ, στη θέση που λέει : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ και να μην παίρνουν κανένα μα κανένα ρίσκο στην προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρόνο ή οτιδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια της εργασίας.
→ Τους υπεύθυνους να προβαίνουν σε εντατικούς και συχνούς ελέγχους του εξοπλισμού της επιχείρησης, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η ορθή λειτουργία τους, ελαχιστοποιώντας τις περιπτώσεις εμπλοκών τους.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2011 14:33