Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 12:26

ΝΔ: Πολιτική Ακαδημία Στελεχών σε Κοζάνη και Φλώρινα την Κυριακή 20 Μαΐου

Η καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, που εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2016,

έχοντας ολοκληρώσει 14 κύκλους επιμόρφωσης σε όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα και Κομοτηνή, την Κυριακή θα πραγματοποιήσει τον 15ο κύκλο στην Κοζάνη και τη Φλώρινα.

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Θα αναπτυχθούν μεταξύ άλλων είναι στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας.

Αναλυτικότερα, η Πολιτική Ακαδημία θα πραγματοποιηθεί:

  • Στην Κοζάνη, στην αίθουσα Κωνσταντίνου Καραμανλή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ώρες 09:00-13:00

Στη Φλώρινα, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου «Φαίδων» και ώρες 14:00-18:00

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 12:29