Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 13:11

Ο Πλακεντάς υποσχέθηκε μελέτη 480.000 € απο την ΑΝΚΟ για την σύνδεση της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με την V μονάδα

Το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεθέρμανσης συνεχίζει τη σειρά επαφών του με τους εμπλεκόμενους φορείς, με σκοπό να δοθούν απαντήσεις και να βρεθούν άμεσα λύσεις στα θέματα που απειλούν την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης από την επόμενη κιόλας περίοδο.

Μετά από αίτημα του σωματείου, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό, την Δευτέρα 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Πλακεντά Παναγιώτη.

Στην σύσκεψη συμμετείχε το Δ.Σ του σωματείου, η Διευθύντρια της Δ.Ε.ΤΗ.Π. κα Καλαϊτζίδου Ιωάννα και ο εκπρόσωπος της ΑΝΚΟ  κ. Πεκόπουλος Δημήτρης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και διήρκησε περισσότερο από 2 ώρες :

1) Τέθηκαν τα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν την παράταση λειτουργίας των μονάδων 3ης και 4ης του ΑΗΣ Καρδιάς για όσες ώρες απαιτηθεί έως την λειτουργία της νέας μονάδας «Πτολεμαΐδα V» καθώς και η έγκριση των απαιτούμενων πιστώσεων για την κατασκευή του έργου σύνδεσης με την νέα μονάδα καθώς και εφεδρείας της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας.

2) Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μας διαβεβαίωσε για τα εξής:

α. Μέχρι το τέλος Αυγούστου  θα εγκριθεί από το περιφερειακό Συμβούλιο  η ανάθεση στην ΑΝΚΟ της εκπόνησης μελέτης σύνδεσης με την μονάδα «Πτολεμαΐδα V».

β. Το κόστος των μελετών ύψους περίπου 480.000 € θα το αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης επιβεβαιώθηκε από την ΑΝΚΟ ότι εντός των αρχών του 2019 η μελέτη μπορεί να παραδοθεί και τα έργα να είναι έτοιμα για δημοπράτηση.

Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.ΤΗ.Π. θα συνεχίσει τις προσπάθειές του μέχρι να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης προς όφελος όλων των κατοίκων του Δήμου μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 13:18